Hulp bij inloggen     winkelwagen

Help ons samen leren vernieuwen!

Meldformulier inhoud leermiddelen | ThiememeulenhoffOnze lesmethodes worden met veel expertise en zorgvuldigheid ontwikkeld. Wij denken dan ook dat we goede leermiddelen maken waar docenten én leerlingen verder mee komen. Maar Samen leren vernieuwen doen we niet alleen. We horen daarom graag wat de gebruikers van onze lesmethodes vinden. We staan open voor opmerkingen, suggesties of aanvullingen.

Heb je ons iets te vertellen? We horen het graag. In het formulier op deze pagina kun je invullen wat je kwijt wilt. Je melding komt bij de makers van het betreffende product terecht en wordt gebruikt om het te verfijnen.

Let op! Sommige scholen gebruiken oude edities van ThiemeMeulenhoff. Fouten in oude edities zijn meestal in daaropvolgende edities al rechtgezet. Sommige fouten kunnen storend zijn. Mede daarom vinden we het belangrijk dat scholen hun lesmaterialen regelmatig vernieuwen. Heb je vragen over het aanschaffen van een lesmethode of een nieuwe(re) edities? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of bekijk het huidige aanbod op onze website.

i) Deze cijfercombinatie kun je vinden onder de streepjescode vaak op de omslag van het boek.