Hulp bij inloggen     winkelwagen
Traject Zorg mbo

Traject | Zorg Lesmateriaal mbo Zorg BOL en BBL

Persoonlijke service en docentondersteuning

Je kunt met al je vragen over Traject, maatwerkoplossingen en trainingen terecht bij je eigen contactpersonen. Onze vriendelijke en deskundige klantenservice staat altijd voor je klaar met vragen over bijvoorbeeld bestellingen of inloggen.


Service

Wil je ondersteuning bij het inrichten van het curriculum? Of heb je behoefte aan een presentatie, training of (maatwerk)advies? We staan voor je klaar! Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Met onze overstapservice helpen we je graag om dit soepel te laten verlopen. Dat doen we aan de hand van vier stappen. Lees meer over de overstapservice of neem direct contact op met één van onze accountmanagers.


We zijn erg tevreden over ons contact met ThiemeMeulenhoff.

Anneke Boink-Meijer
Anneke Boink-MeijerDocent Verpleegkunde Summa College

Docentenondersteuning

Bij Traject is uitgebreid docentenmateriaal beschikbaar, zoals handleidingen, koppeldocumenten en diverse tools. Als je kiest voor Traject verzorgen wij bovendien gratis een starttraining zodat jullie alles uit de methode, het docentenmateriaal en de digitale leeromgeving eDition halen.


Koppeling met examenmateriaal Consortium en Prove2Move

Door de koppeling van modules aan de werkprocessen is het materiaal ook inzetbaar bij het werken met de examenproducten van het Consortium Beroepsonderwijs Zorg en Welzijn en de examenproducten van Prove2Move.

 

Gratis lesbrieven en lestips

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende blogs, tips en lesbrieven.
Laat je inspireren.