Bepaal zelf hoe je wilt werken

Digitaal, boeken of blended

HEADING_1

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal en/of op papier

Alle lesmaterialen van Traject Zorg zijn zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

  • Boek en online Per titel is een boek in combinatie met een licentie voor de online leeromgeving verkrijgbaar, zowel van de vernieuwde basisdelen (KD 2020) als van de profieldelen (KD 2016). Hiermee beschikken studenten zowel op papier als online over de theorie. In de online leeromgeving krijgen ze daarnaast ook toegang tot de opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen van alle modules die bij de betreffende titel horen.

  • Online Per titel is ook alleen een licentie voor de online leeromgeving verkrijgbaar. Hiermee beschikken studenten online over de theorie, opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen van alle modules die bij de betreffende titel horen.

  • Online compleet De compleet licenties voor de online leeromgeving geven toegang tot alle modules van alle basisdelen van Traject Zorg. Hiermee beschikken studenten online over alle theorie, opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen voor de volledige opleiding (KD-dekkend). Je kunt kiezen uit licenties voor niveau 3 en 4, in- of exclusief de vakuitgaven Anatomie en fysiologie en Pathologie.

  • Online compleet PLUS De compleet PLUS licenties voor de online leeromgeving geven toegang tot alle modules van alle basisdelen van Traject Zorg (KD 2020) én extra verdiepend materiaal (Traject V&V profieldelen KD 2016). Hiermee beschikken studenten online over alle theorie, opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen voor de volledige opleiding (KD-dekkend) en extra verdieping. Handig voor als jullie (ook) nog met profieldelen werken of studenten extra verdieping willen bieden. Ook bij deze licenties kun je kiezen uit niveau 3 en 4, in- of exclusief de vakuitgaven Anatomie en fysiologie en Pathologie.

  • Boeken OpMaat Om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten bij jullie onderwijs, kun je de modules van Traject Zorg ook toevoegen aan een Boek OpMaat. Daarmee arrangeer je jouw eigen leerroutes. Het is een makkelijke manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Doordat elke module van Traject Zorg over één onderwerp gaat, concrete leerdoelen heeft en theorie, verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en een zelftoets bevat, kun je ze in elke gewenste volgorde in jouw eigen Boek OpMaat plaatsen.

  • Leerroutes digitaal arrangeren In de digitale leeromgeving eDition is het mogelijk om een arrangement op maat klaar te zetten. Dit kun je voor de hele groep maken, maar ook voor een individuele student. Je plaatst de gewenste modules in de volgorde die het best past bij jouw manier van lesgeven. Daarna kun je het arrangement een eigen titel geven en eventueel toelichting toevoegen. Zodra het arrangement compleet is deel je het met de groep en hebben jouw studenten direct toegang in hun eigen online leeromgeving. Ook voor jouw eigen arrangement kun je de voortgang en resultaten van jouw groep volgen.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email