Hulp bij inloggen     winkelwagen
Header Traject Welzijn

Traject Welzijn Lesmateriaal mbo welzijn BOL en BBL

Digitaal, boeken of mix?

Digitale leeromgeving

In de online leeromgeving eDition krijgen studenten direct feedback op de verwerking en hebben ze inzicht in hun leerresultaten en voortgang. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang van jouw studenten en groep. Je kunt studenten op maat lesmateriaal aanbieden door opdrachten aan of uit te zetten. En je kunt op één plek samenwerken doordat eDition geïntegreerd is met MS Teams!

Bekijk de video hieronder of lees verder over de digitale leeromgeving.

Flexibel onderwijs met eDition

Schooltas

Volledig digitaal lesgeven kan ook met Schooltas. Met Schooltas kan je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Ook álle boeken van Traject Welzijn. Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kan je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof. Dit maakt leren leuk en werkt motiverend voor studenten. Ook kunnen studenten aantekeningen maken of antwoorden toevoegen in het werkboek. Als docent kan je alle digitale boeken van je leerlingen inzien. Een echte meerwaarde!

Meer weten over Schooltas? Lees verder op de pagina over Schooltas.

Boeken

Het lesmateriaal van Traject Welzijn is ook geheel verkrijgbaar in boeken. Per titel is er een theorieboek beschikbaar en een bijbehorend werkboek waarin de verwerking aan bod komt.

In schooljaar 2020-2021 ontvangen studenten bij elk theorieboek een gratis verwerkingslicentie voor 12 maanden. Op deze manier is het nog gemakkelijker om papier en digitaal te combineren. Dit betekent dat alle huidige isbn's worden vervangen door nieuwe isbn's. Bekijk het overzicht hier.

Boeken OpMaat

Om je lessen flexibel in te zetten biedt ThiemeMeulenhoff Boeken OpMaat aan. Je kunt met Boeken OpMaat alle thema’s van de huidige theorieboeken van Traject Zorg en Welzijn combineren. Het gaat dus om de theorieboeken die horen bij het kwalificatiedossier 2016. Je kunt verschillende onderwerpen uit beide methodes met elkaar combineren en daarna desgewenst je eigen content toevoegen. Een makkelijke en professionele manier op je eigen maatwerkboek samen te stellen.

Overzicht modules Zorg en Welzijn
Met dit overzicht [opent in Excel] zie je eenvoudig hoe de modules Zorg en Welzijn in Boeken OpMaat zijn ingedeeld. Je kunt filteren op sector, niveau en op basis- of profieldelen.
Op deze manier kun je een selectie maken uit de modules die jouw studenten nodig hebben.

 

Lees meer over Boeken OpMaat

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over het bestellen van je beoordelingsexemplaar vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Lesbrieven

Elke maand verschijnt er een gratis lesbrief, die je direct kan gebruiken in de klas. We hebben de 21e eeuwse vaardigheden als uitgangspunt genomen. Bijvoorbeeld ‘Maak een stopmotion filmpje’.

Ga naar de lesbrieven