Bepaal zelf hoe je wilt werken

Digitaal, met boeken of belended

HEADING_1

Alle lesmaterialen van Traject Maatschappelijke zorg zijn zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

  • Boek en online Per titel is een boek in combinatie met een licentie voor de online leeromgeving verkrijgbaar. Hiermee beschikken studenten zowel op papier als online over de theorie. In de online leeromgeving krijgen ze daarnaast ook toegang tot de opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen van alle modules die bij de betreffende titel horen.

  • Online Per titel is ook alleen een licentie voor de online leeromgeving verkrijgbaar. Hiermee beschikken studenten online over de theorie, opdrachten, praktijksituaties en vaardigheidstrainingen van alle modules die bij de betreffende titel horen.

  • Online compleet Met de compleet licenties beschikken studenten over alle modules van alle titels die nodig zijn voor de volledige opleiding (KD-dekkend). Je kunt kiezen uit een licentie met alleen de basisdelen en een licentie met de basis- en profieldelen.

  • Boeken OpMaat Om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten bij jullie onderwijs, kun je de modules van Traject Maatschappelijke zorg ook toevoegen aan een Boek OpMaat. Daarmee arrangeer je jouw eigen leerroutes. Het is een makkelijke manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Doordat elke module van Traject over één onderwerp gaat, concrete leerdoelen heeft en theorie, verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en een zelftoets bevat, kun je ze in elke gewenste volgorde in jouw eigen Boek OpMaat plaatsen.

  • Leerroutes digitaal arrangeren In de digitale leeromgeving eDition is het mogelijk om een arrangement op maat klaar te zetten. Dit kun je voor de hele groep maken, maar ook voor een individuele student. Je plaatst de gewenste modules in de volgorde die het best past bij jouw manier van lesgeven. Daarna kun je het arrangement een eigen titel geven en eventueel toelichting toevoegen. Zodra het arrangement compleet is deel je het met de groep en hebben jouw studenten direct toegang in hun eigen online leeromgeving. Ook voor jouw eigen arrangement kun je de voortgang en resultaten van jouw groep volgen.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email