Hulp bij inloggen     winkelwagen
Traject Welzijn

Traject Maatschappelijke zorg Lesmateriaal mbo Maatschappelijke zorg BOL en BBL

Ontwikkelingen Traject Maatschappelijke zorg

We blijven onze methodes voortdurend doorontwikkelen. Op deze pagina vind je een overzicht van de ontwikkelingen van Traject MZ.

Informatie over de meest recente updates en vernieuwingen van de digitale leeromgeving eDition vind je hier.

Juni 2022

Licenties beschikbaar

De docentlicentie en proeflicentie zijn nu te bestellen voor het materiaal van Traject MZ KD 2016 en KD 2022.
De licenties geven toegang tot al het docentenmateriaal, zoals handleidingen, antwoorden en toetsen én de online leeromgeving eDition waar je de voortgang van jouw studenten kunt volgen.

De licenties bevatten het al het lesmateriaal die nodig zijn voor de opleiding (KD 2016-KD dekkend). Daarnaast geven de licenties ook toegang tot nieuwe modules (KD 2022), die gedurende het schooljaar beschikbaar komen.

>> Bestel nu een proeflicentie en probeer Traject MZ uit.

>> Werk je al met Traject? Bestel dan jouw docentlicentie.

Werken met eDition bij ThiemeMeulenhoff

Mei 2022

Boekenlijstgegevens schooljaar 2022-2023

Voor komend schooljaar komt het bestaande materiaal (KD 2016) beschikbaar in de nieuwe digitale leeromgeving. Zo kun je alvast gebruikmaken van de nieuwste functionaliteiten. Bovendien geven de nieuwe compleet-licenties ook toegang tot de nieuwe modules (KD 2022), die gedurende het schooljaar beschikbaar komen.

>> Download de boekenlijstgegevens voor schooljaar 2022-2023

Advies

Maart 2022

Inhoudelijke wijzigingen

Het nieuwe kwalificatiedossier voor Maatschappelijke zorg (KD 2022) vraagt om vernieuwingen in het lesmateriaal. Studenten worden breder opgeleid, de inhoudelijke verschillen tussen niveau 3 en 4 worden beter geduid en de eigen regie en kracht van de cliënt nemen een nog belangrijkere plek in. Traject zal daarop aansluiten met actueel en flexibel lesmateriaal. Uiteraard met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Momenteel werken we hard aan de uitwerking van het nieuwe kwalificatiedossier, samen met docenten en vakexperts. Het koppeldocument en de blauwdruk zijn al wel beschikbaar.

Wil je meer weten? We helpen je graag!
Voor inzicht in het koppeldocument van het huidige materiaal (KD 2016) met het nieuwe kwalificatiedossier (KD 2022) en de blauwdruk voor het nieuwe Traject Maatschappelijke zorg, kun je contact opnemen met onze accountmanagers!
Accountmanager Awoiska

Januari 2022

Leerroutes op maat klaarzetten

Het lesmateriaal van Traject is modulair opgebouwd. De modules kun je straks zelf arrangeren, zodat je eigen leerroutes kunt maken, zowel digitaal als op papier. Je bepaalt zelf de volgorde en kunt dit klaarzetten voor een bepaalde student of voor de hele groep. Hier lees je meer over arrangeren.

ThiemeMeulenhoff mbo

November 2021

Traject Welzijn MZ wordt vernieuwd

We gaan het lesmateriaal van Traject Welzijn voor Maatschappelijke zorg vernieuwen! Het nieuwe kwalificatiedossier wordt naar verwachting begin 2022 definitief vastgesteld. Traject zal daarop aansluiten met actueel en flexibel lesmateriaal, waarin ook de nieuwe onderwerpen aan bod komen, met de kwaliteit die je van ons gewend bent.

We werken aan een ruim aanbod van onderwerpen. Je kunt de modules straks zelf arrangeren zodat je leerroutes op maat kunt maken. Zodra nieuwe modules gereed zijn, komen ze online beschikbaar in eDition. Door middel van een proeflicentie kun je het materiaal dan bekijken en beoordelen. Hier lees je meer over het vernieuwde Traject Welzijn MZ.

November 2020

Traject Welzijn wordt Traject

Onze methodes voor Zorg, Welzijn en Dienstverlening gaan verder onder de naam Traject. Dat doen we omdat al het lesmateriaal van Traject dezelfde uitgangspunten heeft:

  • Flexibel en modulair
  • Beroepsgericht
  • Sterke herkenbare didactiek
  • Online leeromgeving eDition

Hier lees je meer over het nieuwe Traject.

Traject voor Verzorgende-IG en Mbo-Verpleegkundige