Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te kunnen

Als je bent ingelogd met je docentlicentie zie je direct alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te kunnen met Traject Helpende:

Docentenhandleiding
In de docentenhandleiding vind je de uitleg over de opbouw van de methode en de didactiek. Daarnaast vind je suggesties hoe je de methode in kan zetten in jouw onderwijsprogramma en hoe de theorieboeken en de verwerkingsopdrachten ingericht zijn.


Overzicht koppeling werkprocessen en beroepsprestaties
Met Traject Helpende ben je er zeker van dat het hele kwalificatiedossier afgedekt is. Traject Helpende is gebaseerd op de kerntaken, werkprocessen en competenties uit het kwalificatiedossier Helpende Zorg en Welzijn. Ook is er aansluiting bij de beroepsprestaties van het Consortium.


Antwoordsuggesties en extra lesmateriaal
Per thema van Traject Helpende zijn antwoordsuggesties uitgewerkt. Je kunt deze suggesties downloaden en gebruiken om zo je nakijkwerk te beperken. Daarnaast is er extra theorie beschikbaar bij de boeken Beroepsmatig ondersteunen en begeleiden en Ondersteunen bij persoonlijke verzorging. Tot slot vind je hier toetsen om te controleren of jouw studenten de theorie beheersen.

Ondersteunend videomateriaal

Bij Traject Helpende is uitgebreid videomateriaal beschikbaar. Alle vaardigheden zijn in beeld gebracht in meer dan 50 video’s die aansluiten bij de theorie.

Werk je al met Traject Helpende, maar heb je nog geen toegang tot het digitale materiaal? Dan bestel je eenvoudig een docentlicentie via onze klantenservice.

Toetsen

Kost het maken van toetsen je veel tijd? Niet met het toetsmateriaal van Traject Helpende. Toetsen zijn gratis beschikbaar voor jou als gebruiker in de docentenomgeving van Traject Helpende.