Home
Mbo

Welzijn

Mbo

Welzijn

HEADING_1

Voor de richting Welzijn in het mbo heeft ThiemeMeulenhoff twee methodes. De methode Traject Pedagogisch werk is speciaal ontwikkeld voor de niveau 3 en niveau 4 opleidingen in de richting Pedagogisch werk en Onderwijsassistent. Voor de richtingen Gehandicaptenzorg, GGZ, Specifieke doelgroepen en Thuisbegeleider hebben we de methode Traject Maatschappelijke zorg ontwikkeld.

Wil je meer weten over de lesmethodes Welzijn? Klik hieronder op Traject PW of Traject MZ om kennis te maken met de methode.

Traject Pedagogisch werk

Het nieuwe kwalificatiedossier voor Pedagogisch werk (KD2021) vraagt om vernieuwingen in het lesmateriaal. Traject sluit daarop aan met een actueel aanbod. Traject is flexibel inzetbaar, met het flexibele arrangement, de prettige online leeromgeving, de sterke herkenbare didactiek en het kunnen maken van leerroutes op maat.

Bekijk deze methode

Traject Maatschappelijke zorg

Het nieuwe kwalificatiedossier voor Maatschappelijke zorg (januari 2022) vraagt om vernieuwingen in het lesmateriaal. Studenten worden breder opgeleid, de inhoudelijke verschillen tussen niveau 3 en 4 worden beter geduid en de eigen regie en kracht van de cliënt nemen een nog belangrijkere plek in. Traject zal daarop aansluiten met actueel en flexibel lesmateriaal.

Bekijk deze methode