Hulp bij inloggen     winkelwagen
Vliegend van start met de mbo-methodes van ThiemeMeulenhoff

Vliegend van start met de methode

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Met onze overstapservice helpen we je graag om dit soepel te laten verlopen. Dat doen we aan de hand van vier stappen. Besluit je over te stappen, dan zorgen wij ervoor dat je vliegend van start kunt.

Stap 1 - Beoordelingspakket

ThiemeMeulenhoffOm het lesmateriaal goed te kunnen beoordelen bieden wij op onze website beoordelingsexemplaren van de boeken en een proeflicentie aan. Met een proeflicentie krijg je tijdelijk toegang tot de docentlicentie. De docentlicentie biedt uitgebreide docentondersteuning bij de methode, plus toegang tot de interactieve online leeromgeving eDition met alle theorie en opdrachten.

Stap 2- Ondersteuning bij inrichten curriculum

Goede opbouw in het lesmatieraal van ThiemeMeulenhoffBij het inrichten van het curriculum bieden wij in de docentlicentie een aantal hulpmiddelen aan. Hierbij kun je denken aan een docentenhandleiding met didactische onderbouwing, koppeldocumenten waarin per leerdoel/toetsterm wordt aangegeven welke module(s) van de methode daarbij aansluit(en), en een handige zoektool waarmee je per opleiding of vakgebied snel de bijbehorende modules vindt.
Kom je er zelf niet uit, dan kan onze vakredactie je helpen.

Stap 3 - Persoonlijk advies

ThiemeMeulenhoffWij kunnen je adviseren over welke manier van werken het beste bij jouw opleiding past: met boeken, volledig digitaal of blended. En ook over de inzet van de modules: volgens de standaardindeling of juist op maat voor jouw opleiding. Kies je voor digitaal, dan kunnen we je ook helpen bij de integratie van het lesmateriaal in onze online leeromgeving eDition met jullie ELO of Microsoft Teams.

Stap 4 - Gratis starttraining

ThiemeMeulenhoffIs de keuze voor de nieuwe methode en de inzet daarvan gemaakt, dan kunnen we een starttraining verzorgen voor het complete team. Tijdens deze training leggen we uit hoe je de beschikbare docentondersteuning kunt inzetten en we verzorgen een knoppentraining voor het werken met de online leeromgeving eDition. Door bijvoorbeeld het nabootsen van een klassensituatie, het aanmaken van groepen, het beheren van de resultaten en het geven van tips en tricks voor het docentendashboard. Kom meer te weten over de starttraining.

Er is twee keer iemand bij ons langs geweest. Eerst voor een presentatie en, nadat we onze keus hadden gemaakt, voor een training. ThiemeMeulenhoff zorgde ervoor dat we de methode razendsnel in gebruik konden nemen.

Mermimari Kimpanpää
Merimari KimpanpääDocent Engels

Uitlegvideo overstapservice

Accountmanager Thiemo legt uit hoe de overstapservice werkt en waar we jullie in het keuzeproces kunnen ondersteunen.

Service

Meld je aan voor de overstapservice

Ga je aan de slag met een van onze methodes? Neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij helpen je op weg zodat je snel aan de slag kunt!

Je boekenlijst samenstellen

Alle prijzen en isbn's van onze methodes vind je in de prijslijsten. Met de selectievakjes aan de linkerkant kun je filteren, zodat je alleen de producten ziet die voor jou relevant zijn.

Je kunt de gegevens ook downloaden als Excel.

Mijn boekenlijst samenstellen

Stel hier de boekenlijst van jouw methode samen!