Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Hoe wil jij werken?

Vliegend van start met de methode

Prettig persoonlijk contact
"Mede dankzij Wendy raakten we enthousiast. Zó enthousiast dat we ten slotte overstapten. En ook daarna bleef het contact uitstekend."
Nadine Storken
Nadine StorkenDocent Nederlands Vista College

Besluit je over te stappen, dan zorgen wij ervoor dat je vliegend van start kunt. Hoe?

 

Vliegend van start met ThiemeMeulenhoff mbo
Goede begeleiding

Er is twee keer iemand van ThiemeMeulenhoff mbo bij ons langs geweest. Eerst voor een presentatie. En daarna, nadat we onze keus hadden gemaakt, voor een instructie. Ook kregen we oefenlicenties om het materiaal uit te proberen. ThiemeMeulenhoff zorgde er bovendien voor dat we de methode razendsnel in gebruik konden nemen; tussen ons beslismoment en de definitieve licenties zat slechts een maand. Daardoor konden we eind februari al van start.

Merimari KimpanpääDocent Engels I AM College

Onze overstapservice

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Onze accountmanagers staan voor je klaar om je in 4 stappen goed van start te laten gaan.

We zijn erg tevreden over ons contact met ThiemeMeulenhoff.

Anneke Boink-Meijer
Anneke Boink-MeijerDocent Verpleegkunde Summa College

Maak kennis met onze accountmanagers

Met al je vragen over (de aanschaf van) een methode, kennismakingen en trainingen kun je bij ThiemeMeulenhoff mbo bij je eigen contactpersonen terecht. Onze accountmanagers zijn: Ester, Wendy, Hrach, Thiemo, Gian, Awoiska en Brigitte.

We stellen ze graag aan je voor
ThiemeMeulenhoff

Onze klantenservice helpt je graag

Heb je vragen over licenties, het bestellen van materiaal of werken in de online leeromgeving eDition? Onze klantenservice staat voor je klaar.

Neem contact op
Klantenservice ThiemeMeulenhoff