Home
Mbo
Uit liefde voor het vak

Podcastserie 'Uit liefde voor het vak'

Podcastserie 'Uit liefde voor het vak'

HEADING_1

In deze podcast staat het beroepsonderwijs centraal. Namens ThiemeMeulenhoff ontvangt Sander Denneman een gast uit het beroepsonderwijs en gaat in gesprek over didactiek, trends, voorbeelden en het heden en verleden van het beroepsonderwijs. Alles om jouw liefde voor het vak te ondersteunen!

Luister de podcast op jouw favoriete platform

De podcastserie 'Uit liefde voor het vak' is op alle podcastplatforms beschikbaar. Ga naar jouw favoriete platform en start met luisteren. Veel plezier!

#1 Dimitri van Dillen: Leraar van het Jaar 2022 mbo

We spreken Dimitri van Dillen, verkozen tot Leraar van het Jaar 2022 in het mbo, eigenaar van Onderwijs-op-Afstand.nl en docent bij het ROC van Twente. Hoe was zijn jaar als Leraar van het Jaar? Wat vindt hij van de technologische vernieuwingen in het onderwijs? Hoe zorgt hij ervoor dat elke individuele student het meeste uit zijn of haar studie haalt? En wat vindt hij zo mooi aan lesgeven in het mbo? Je hoort het in de eerste aflevering van de podcastserie ‘Uit liefde voor het vak'.

#2 Shauna Plompen: Opleidingsmanager, eigenaar Blijven Leren

Hoe laat je opleidingen nou echt aansluiten op de studenten én op het werkveld? Hierover gaan we in gesprek met Shauna Plompen. Zij is als opleidingsmanager Dienstverlening, Zorg en Welzijn werkzaam bij het ROC van Amsterdam | Flevoland. Daar was ze eerder als docent betrokken. Daarnaast is ze eigenaar van Blijven Leren. Hoe kijkt zij vanuit deze verschillende functies naar het mbo? Welke ontwikkelingen ziet ze in het mbo? En hoe gaat ze daarmee om? Je hoort het in de tweede aflevering van de podcastserie ‘Uit liefde voor het vak'.