Bepaal zelf hoe je wilt werken

Digitaal, met boeken of blended

HEADING_1

Alle lesmaterialen van TouchTech zijn zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

  • Volledig op papier De leerwerkboeken bevatten zowel theorie als opdrachten. Elk boek bevat meerdere modules. Elke module gaat over één onderwerp en heeft concrete leerdoelen.

  • Combinatie leerwerkboek en online verwerking Je hebt de keuze uit verschillende leerwerboeken van TouchTech. Hierbij kun je kiezen voor een online verwerkingslicentie, met toegang tot de opdrachten van alle modules. Zo kunnen studenten hun verwerking zowel op papier als digitaal maken.

  • Volledig online Je hebt de keuze uit een licentie met toegang tot alle theorie én opdrachten van de modules van TouchTech. Kies voor een licentie voor 1 jaar of 3 jaar.

  • Boeken OpMaat Om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten bij jullie onderwijs, kun je de modules van TouchTech toevoegen aan een Boek OpMaat. Daarmee arrangeer je jouw eigen leerroutes. Het is een makkelijke manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Doordat elke module van TouchTech over één onderwerp gaat, concrete leerdoelen heeft en theorie, verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en een zelftoest bevat, kun je ze in elke gewenste volgorde in jouw eigen Boek OpMaat plaatsen.

  • Leerroutes digitaal arrangeren In de digitale leeromgeving eDition is het mogelijk om een arrangement op maat klaar te zetten. Dit kun je voor de hele groep maken, maar ook voor een individuele student. Je plaatst de gewenste modules in de volgorde die het best past bij jouw manier van lesgeven. Daarna kun je het arrangement een eigen titel geven en eventueel toelichting toevoegen. Zodra het arrangement compleet is deel je het met de groep en hebben jouw studenten direct toegang in hun eigen online leeromgeving. Ook voor jouw eigen arrangement kun je de voortgang en resultaten van jouw groep volgen.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email