Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
TouchTech header

TouchTech Techniek die je raakt

Zo werkt TouchTech

Bekijk de korte uitleg (01:32)

TouchTech brengt de praktijk naar scholen
“Ik denk dat we heel goed materiaal in handen hebben. Inhoudelijk wordt er meer aandacht besteed aan actuele onderwerpen, zoals moderne technieken en duurzaamheid, maar het lesmateriaal ziet er ook veel aantrekkelijker uit. Met meer kleur, mooie foto’s en verwijzingen naar online praktijkvideo’s.”
Geert Siemens | docent techniek | ROC Stadskanaal
Geert SiemensTechniekdocent ROC Noorderpoort Stadskanaal

Boeken of digitaal?

Digitale leeromgeving

In de digitale leeromgeving krijgen studenten via de startpagina extra ondersteuning. Ze krijgen direct feedback op de verwerking en hebben inzicht in hun leerresultaten en voortgang. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang van jouw studenten en groep. Bovendien kan je studenten op maat begeleiden door opdrachten aan of uit te zetten voor student, groep of subgroep.

Lees verder over de digitale leeromgeving.

Schooltas

Volledig digitaal lesgeven kan ook met Schooltas. Met Schooltas kan je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Ook álle boeken van TouchTech. Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kan je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof. Dit maakt leren leuk en werkt motiverend voor studenten. Ook kunnen studenten aantekeningen maken of antwoorden toevoegen in het werkboek. Als docent kan je alle digitale boeken van je studenten inzien. Een echte meerwaarde!

TouchTech is digitaal beschikbaar in licentiebundel via Schooltas.

Meer weten over Schooltas? Lees verder op de pagina over Schooltas.

Boeken

Het lesmateriaal van TouchTech is beschikbaar als leerwerkboek en als maatwerkboek. De leereenheden komen beschikbaar in standaard leerwerkboeken per vakgebied. Daarnaast is er de mogelijkheid om als school met de leereenheden zelf leerwerkboeken op maat samen te stellen.

Boeken OpMaat

Om je lessen flexibel in te zetten biedt ThiemeMeulenhoff Boeken OpMaat aan. Je kunt met Boeken OpMaat alle leereenheden van TouchTech gebruiken. En alles kan: verschillende onderwerpen (leereenheden) combineren, op onderwerp selecteren of je eigen content toevoegen. Een makkelijke en professionele manier op je eigen maatwerkboek samen te stellen.

Lees meer over Boeken OpMaat

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over de mogelijke pakketsamenstellingen en licentiemodellen vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Ik gebruik nu transferdatabase