Home
Mbo
Techniek
TouchTech

Alles over de KD's Engineering en Mechatronica

Alles over de KD's Engineering en Mechatronica

  Bestel jouw docentexemplaar
  Wijziging KD's - Kd Engineering en Mechatronica - TouchTech - mbo

  Wijziging kwalificatiedossiers mbo Techniek

  In 2023 volgen er enkele wijzigingen in de kwalificatiedossiers voor mbo Techniek. Zo is de structuur van de kwalificatiedossiers Engineering en Mechatronica aangepast en zijn enkele profielen hierin gewijzigd. We hebben de belangrijkste wijzigingen voor jou op een rijtje gezet.

  Verandering structuur - KD's Engineering en Mechatronica - TouchTech - mbo

  Verandering structuur KD's Engineering en Mechatronica

  • Nieuw in 2023 is het KD Engineering (23362). Dit KD is een samenvoeging van het KD Middenkader engineering (23119) en delen van de profielen Middenkaderfunctionaris smart industry (26006) en Middenkaderfunctionaris smart building (26005). Daarnaast zijn er enkele wijzigingen gedaan aan het profiel Commercieel technicus engineering (25296).

  • Nieuw in 2023 is het KD Mechatronica (23360). Dit KD is een samenvoeging van het KD Mechatronische systemen (23131) en het KD Mechatronica (23130). Het nieuwe KD bevat 3 uitstroomprofielen: Monteur, Eerste monteur en Technicus.

  Aansluiting TouchTech - KD's Engineering en Mechatronica - TouchTech - mbo

  Aansluiting TouchTech op de vernieuwde kwalificatiedossiers

  Wij zorgen ervoor dat je met TouchTech altijd kunt beschikken over het meest actuele lesmateriaal dat past bij jouw onderwijs. TouchTech bevat namelijk meer dan 450 modules, die naar wens te arrangeren zijn. Deze modulaire opzet stelt ons in staat om de daarvoor benodigde aanpassingen en uitbreidingen gemakkelijk door te voeren. Momenteel onderzoeken we de ontwikkelpunten. Straks bieden we jou weer een compleet aanbod voor de vernieuwde kwalificatiedossiers.

  Waarom kies je voor TouchTech - KD's Engineering en Mechatronica - TouchTech - mbo

  Waarom je voor TouchTech kiest?

  • TouchTech is een complete modulaire lesmethode voor mbo Techniek niveau 3, 4 en deels niveau 2. Met ruim 450 modules voor elektrotechniek, werktuigbouwkunde en mechatronica. Jij bepaalt of je volledig digitaal, met boeken of blended werkt.

  • Je kunt de modules zelf arrangeren en op maat inzetten.

  • Beroepsgericht materiaal dat past bij de belevingswereld van jouw studenten. Met korte teksten, verklarend beeld en veel praktijkgerichte voorbeelden en opdrachten.

  • TouchTech behandelt in elke module een onderwerp uit het vakgebied en dekt de leerdoelen af. Elke module kent een vaste didactische opbouw conform het zesfasenmodel.

  • Alle theorie en opdrachten zijn altijd beschikbaar in de interactieve leeromgeving eDition.

  • Monitor gemakkelijk de voortgang van je studenten.