Home
Mbo

Start studiejaar

Tips voor een goede start van het studiejaar

HEADING_1

Fijne vakantie gehad? Met frisse energie het nieuwe studiejaar in? Waar het kan, helpen we je daar graag bij. Bijvoorbeeld met:

  • gebruikersmateriaal;

  • instructievideo's voor eDition;

  • een nieuwe docentenomgeving;

  • gratis trainingen;

  • gratis magazines;

  • of onze nieuwe, inspirerende podcast!

Heb je behoefte aan andere ondersteuning? Laat het ons weten!

Bestel alvast je gebruikersmaterialen

In onze webshop bestel je snel je gebruikersexemplaren:

  • Voor slechts 20% van de adviesverkoopprijs.

  • Binnen 2-5 werkdagen geleverd.

Vergeet je docentlicentie niet

Hiermee krijg je toegang tot de online leeromgeving eDition van jouw methode én al het docentenmateriaal, zoals handleidingen, toetsen en handige tools. De docentlicentie ook 395 dagen geldig, zodat je deze een maand voor de start van het nieuwe studiejaar kunt activeren. Handig!

Bestel direct gebruikersmaterialen

Goed van start met onze digitale leeromgeving eDition

Bekijk alle instructievideo's van eDition

In deze video's leggen we je bijvoorbeeld uit hoe je groepen beheert, hoe je lesmateriaal op maat kunt klaarzetten en hoe je het docentenmateriaal gebruikt. >> Naar de video's

Hulp bij inloggen

Er zijn verschillende inlogroutes voor ons digitale lesmateriaal. Bekijk de stappen per route, zodat jij en jouw studenten moeiteloos en eenvoudig kunnen inloggen. >> Bekijk de inlogroutes

Nieuwe docentenomgeving

Er staat een nieuwe docentenomgeving voor jou klaar. Waarin je met een paar klikken precies vindt wat je nodig hebt. Zoals toetsen, antwoorden, koppeldocumenten, lesbrieven en links om een Boek OpMaat te maken of een licentie voor een andere methode aan te vragen. Heb je nog geen docentlicentie? Bestel deze nu via onze webshop

Naar de docentenomgeving

Trainingen voor jou en jouw team

Gaan jullie (weer) aan de slag met een methode van ThiemeMeulenhoff? Dan verzorgen wij gratis een passende training, zodat jullie alles uit het lesmateriaal en de digitale leeromgeving eDition halen. Je kunt kiezen uit verschillende trainingen, online en op locatie. Zo haal je eruit wat erin zit!

Bekijk en boek je gratis training

Nieuwe podcastaflevering

Hoe laat je opleidingen nou echt aansluiten op de studenten én op het werkveld? Hierover gaan we in gesprek met Shauna Plompen, opleidingsmanager bij het ROC van Amsterdam | Flevoland en eigenaar van Blijven Leren. Hoe kijkt zij vanuit deze verschillende functies naar het mbo? Welke ontwikkelingen ziet ze in het mbo? En hoe gaat ze daarmee om? Je hoort het in de tweede aflevering van onze podcast 'Uit liefde voor het vak'.

Luister op jouw favoriete platform

Twee gratis magazines voor jou

Hoe motiveer je jouw studenten? En hoe zorg je voor studentbetrokkenheid? Dat lees je in onze magazines! Hierin vind je visies van docenten, onderwijskundigen, onderzoekers en (uiteraard) studenten zelf. Ook komen er actuele onderwijsthema’s in voorbij, zoals differentiatie en het belang van gelijke kansen. Praktische handvatten kunnen natuurlijk ook niet ontbreken.

Vraag nu jouw magazine(s) aan

Jouw eigen contactpersoon

Met al je vragen over (de aanschaf van) methodes en trainingen kun je terecht bij je eigen contactpersoon. Zij helpen jou graag verder!

Bekijk wie jouw contactpersoon is