Home
Mbo

Start schooljaar

Tips voor een goede start van het schooljaar

HEADING_1

Hopelijk heb je genoten van jouw welverdiende vakantie en begin je met frisse energie aan het nieuwe schooljaar. Om je op weg te helpen bieden we je onze opstapservice, met handige tips en tools. Veel succes met opstarten!

Bestel alvast je gebruikersmaterialen

Op onze website bestel je snel je gebruikersexemplaren:

  • Voor slechts 20% van de adviesverkoopprijs.

  • Binnen 2-5 werkdagen geleverd.

Vergeet je docentlicentie niet

Hiermee krijg je toegang tot de online leeromgeving eDition van jouw methode én al het docentenmateriaal, zoals handleidingen, toetsen en handige tools. De docentlicentie ook 395 dagen geldig, zodat je deze een maand voor de start van het nieuwe schooljaar kunt activeren. Handig!

Goed van start met onze digitale leeromgeving eDition

Bekijk alle uitlegvideo's van eDition

In deze video's leggen we je uit hoe eDition werkt, zoals de koppeling met Microsoft Teams en Groepenbeheer. >> Naar de video's

Hulp bij inloggen

Er zijn verschillende inlogroutes voor ons digitale lesmateriaal. Bekijk de stappen per route, zodat jij en jouw studenten moeiteloos en eenvoudig kunnen inloggen. >> Bekijk de inlogroutes

Hulp nodig? Vraag een starttraining aan!

Wij verzorgen graag een starttraining, zodat jullie straks alles uit het lesmateriaal en de digitale leeromgeving halen en je de methode optimaal kunt inzetten. Je kunt kiezen uit een training op locatie of online via Microsoft Teams.

Lees meer over de trainingen