Home
Mbo
Rekenen

Got it?! Rekenen

Mbo niveau 1, 2, 3 en 4

Rekenen

Got it?! Rekenen

  • Differentiëren mogelijk door individuele leerroutes
  • Optimale voorbereiding op de rekentoets
  • Uniek docentendashboard
Bestel jouw docentexemplaar

Got it?! Rekenen, de rekenmethode voor het mbo

Got it?! Rekenen is een leeromgeving die je kunt aanpassen aan elke individuele student. Ideaal voor klassen met studenten op verschillende niveaus. Je studenten doen eerst een starttoets. Die bepaalt welke rekenoefeningen, uitlegfilmpjes, theorie en proeftoetsen zij daarna krijgen. Zo zijn ze perfect voorbereid op hun examen.

Met Got it?! Rekenen bepaal jij hoe je wilt werken: in de digitale omgeving of digitaal en boeken gecombineerd. De boeken bieden extra ondersteuning om het referentieniveau 2F en 3F en het bijbehorende examen te behalen.

Nu ook beschikbaar: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 3

Elke mbo-student maakt een rekenexamen dat meetelt voor het behalen van het diploma. Speciaal hiervoor hebben we een boek gemaakt dat volledig aansluit op het examenprogramma: Samengevat mbo Rekenen voor niveau 3. Ideaal om weggezakte onderwerpen snel door te nemen. En studenten kunnen er ook zelfstandig mee aan de slag. Met een overzicht van de examenstof, voorbeelden, veel oefenopgaven per domein en een register om te zoeken op onderwerp. Samengevat is bovendien naast elke methode te gebruiken. 

Ga naar Samengevat

Bekijk het lesmateriaal

Inkijkexemplaren

Niveau 2F en 3F

Got it Rekenen naar 2F

9789006140194

Got it Rekenen naar 3F

9789006140200

Bekijk alle producten

Digitaal

Got it?! Rekenen heeft een uitgebreide studentomgeving. Hierop kunnen studenten hun eigen voortgang zien. Als docent zie jij de resultaten van de hele groep in de docentenomgeving, maar kan je ook direct de voortgang per student bekijken.

Got it?! Rekenen genereert automatisch toetsen voor jouw studenten. Daarnaast kan je ook eenvoudig zelf toetsen inplannen en klaarzetten. Je bepaalt zelf voor wie, hoe vaak, met welke frequentie, op welk niveau en voor welke onderwerpen.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email