Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Hoe wil jij werken?

Onze overstap- en implementatieservice

Het overstappen naar een nieuwe lesmethode is soms best een puzzel en kan veel tijd vragen van het team. Wij helpen je graag om deze overstap soepel te laten verlopen, zodat je als team goed van start kunt gaan. Dit doen we aan de hand van een aantal stappen.

We zijn erg tevreden over ons contact met ThiemeMeulenhoff.

Anneke Boink-Meijer
Anneke Boink-MeijerDocent Verpleegkunde Summa College

Stap 1 - Beoordelingspakket

Om het lesmateriaal goed te kunnen beoordelen bieden wij op onze website beoordelingsexemplaren van de boeken en een proeflicentie aan. Met een proeflicentie krijg je tijdelijk toegang tot de docentlicentie. De docentlicentie biedt uitgebreide docentondersteuning bij de methode, plus toegang tot de interactieve online leeromgeving eDition met alle theorie en opdrachten.

Stap 2- Inrichten curriculum

Bij het inrichten van het curriculum bieden wij in de docentlicentie een aantal hulpmiddelen aan. Hierbij kun je denken aan een docentenhandleiding met didactische onderbouwing,  koppeldocumenten waarin per leerdoel/toetsterm wordt aangegeven welke module(s) van de methode daarbij aansluit(en) en een handige zoektool waarmee je per opleiding of vakgebied snel  de bijbehorende modules vindt.
Kom je er zelf niet uit, dan kan onze vakredactie je helpen.

Stap 3 - Bepalen hoe je wilt werken

Wij kunnen je adviseren bij de keuze hoe je wilt werken met de nieuwe methode: met boeken, volledig digitaal of blended. En ook bij de keuze voor inzet van de modules; volgens de standaard indeling of juist op maat van jouw opleiding.
Kies je voor digitaal dan kunnen we je ook helpen bij de integratie van het lesmateriaal in onze online leeromgeving eDition met jullie ELO of Microsoft Teams.

Stap 4 - Starttraining

Is de keuze voor de nieuwe methode en inzet daarvan gemaakt, dan kunnen we een starttraining verzorgen voor het complete team. Tijdens de starttraining geven we een toelichting op de beschikbare docentondersteuning en verzorgen we een knoppentraining voor het werken met de online leeromgeving eDition (o.a. klassensituatie nabootsen,  groepen aanmaken, resultaten beheren, tips en tricks dashboard docenten). Kom meer te weten over de starttraining.

Prettig persoonlijk contact
"Mede dankzij Wendy raakten we enthousiast. Zó enthousiast dat we ten slotte overstapten. En ook daarna bleef het contact uitstekend."
Nadine Storken
Nadine StorkenDocent Nederlands Vista College
Service

Onze accountmanagers staan voor je klaar

Ga je aan de slag met een van onze methodes? Neem dan contact op met onze accountmanagers. Zij helpen je volledig op weg om snel aan de slag te kunnen.

Contact en ondersteuning