Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Lesmethode VIG-MZ

E-learning Omaha System

E-learning Omaha Systems

Voor studenten Zorg en Welzijn is kennis van het Omaha System essentieel voor een professioneel functioneren in het toekomstige werkveld. Meer en meer stagebedrijven eisen dat studenten in de extramurale zorg kennis hebben van de Omaha systematiek en deze kunnen toepassen in het desbetreffende EPD. Met de e-learning van het Omaha System gaan studenten met een voorsprong aan de slag bij hun stagebedrijf.

ThiemeMeulenhoff en The Competence Group

ThiemeMeulenhoff en The Competence Group werken samen om e-learning modules Omaha System aan te bieden. Het Omaha System is het meest gebruikte classificatiesysteem voor de gezondheidszorg. Aan de hand van deze systematiek maken zorgverleners duidelijk welke zorg zij aan cliënten verlenen, waarom zij dat doen en wat de resultaten zijn.

Het Omaha System

Ohama System supportHet Omaha System biedt eenduidigheid, houvast en structuur. Niet alleen voor zorgverleners, maar ook voor cliënten en mantelzorgers. Leveranciers van digitale cliënt- en patiëntdossiers (ECD’s en EPD’s) zien het belang van transparant rapporteren en sluiten aan op het Omaha System. Zo kunnen zorg- en welzijnsmedewerkers elkaar laten weten wat zij doen in welke situatie en welke resultaten zij daarmee bij patiënten en cliënten bereiken.

Het Omaha System sluit aan op de volgende ECD's en EPD's:

  • OnsDossier van Nedap
  • Mijncaress van PinkRoccade
  • Careassist van Itension
  • Chipsoft HIX van Chipsoft
  • xCare, EPD/EVD van Nexus Nederland

E-learning modules

Werken met het Omaha System

Een perfecte introductie van het Omaha System. Deze basismodule is gericht op zorgverleners die met het Omaha System gaan werken. Een zeer gerichte module, op verzoek te combineren met klassikale training van ZorgvoorKennis.

Werken met Ohama System

Rapporteren volgens het Omaha System

Leer systematisch rapporteren volgens het Omaha System. Voor thuiszorgmedewerkers niveau 2/3. De module is verrijkt met fraaie en herkenbare animaties, waarmee het lesmateriaal voor deze medewerkers helemaal tot leven komt.

Rapporteren volgens het Omaha System

Zorgplan maken volgens het Omaha System

Zorgvraag classificeren, aandachtsgebieden signaleren en actievlakken vaststellen. Deze module is voor zorgverleners op niveau 4/5 die hun keuzes professioneel willen onderbouwen.

Zorgplan maken volgens het Omaha System

Waarom e-learning 'Werken met het Omaha System'?

  • E-learning, klassikaal én blended
  • Lesmateriaal sluit aan op de oefenopdrachten van Traject V&V, Traject Welzijn en Traject VIG-MZ
  • Gecertificeerde en geaccrediteerde scholing
  • Integratie in eigen ECD (o.a. CareAssist, Caress, Nedap)
Mbo sales | Brigitte Lap

Vragen?

Heb je vragen over de e-learning modules of de kosten? Neem dan contact op met onze accountmanager.

Contact Of bel 06-53491183