Hulp bij inloggen     winkelwagen
Lesmethode Nederlands | mbo | DoorNederlands | ThiemeMeulenhoff

DoorNederlands De methode Nederlands voor het mbo

Nieuw in eDition

eDition is de digitale leeromgeving van ThiemeMeulenhoff. Alle theorie, taken, extra oefenmateriaal en zelftoetsen van DoorNederlands zijn online beschikbaar in de leeromgeving. Studenten krijgen direct feedback en jij en de student hebben inzicht in de voortgang en prestaties. Op basis van wensen en ervaringen blijven we eDition aanvullen en verbeteren. In eDition kun je nu ook:

Feedback geven als docent

Als docent kun je studenten nu ook feedback geven bij een antwoord op een vraag. Dat kan op de pagina waar je het antwoord van de student bekijkt, door op de knop Feedback te klikken. De student ziet in zijn of haar omgeving dat je feedback hebt gegeven door het belletje (notities van docent) en een rood bolletje (een of meer nieuwe notities van de docent). Uitgebreide uitleg voorzien van voorbeelden vind je in de docentenhandleiding op de docentstartpagina.

Zelf de modules arrangeren

Binnen eDition kun je als docent je eigen lesprogramma samenstellen door zelf selecties te maken en/of je eigen volgorde in de lesstof aan te brengen. We noemen dit ook wel arrangeren. Je kunt de lesstof in een eigen arrangement zetten en aanbieden aan een groep of een bepaalde student. Zo kun je lesstof op maat samenstellen en de hierop behaalde resultaten in één overzicht bekijken. Uitgebreide uitleg voorzien van voorbeelden vind je in de docentenhandleiding op de docentstartpagina.

Samenwerking via MS Teams

Veel scholen maken voor hun onderwijs op afstand gebruik van Microsoft Teams. Voor studenten en docenten is het nu mogelijk om op één plek via Teams samen te werken met het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff. Hier lees je er meer over.

Wil je de mogelijkheden zelf bekijken? Vraag dan gratis een proeflicentie aan!