Home
Mbo
Nederlands
DoorNederlands

Herziening DoorNederlands

Herziening DoorNederlands

  Bestel een beoordelingspakket
  Passend bij elk curriculum - Herziening - DoorNederlands - mbo

  Passend bij elk curriculum

  Het didactisch model van DoorNederlands bevat zeven thema’s die gericht zijn op de beroepspraktijk en één thema examentraining. Per thema worden er vijf vaardigheden behandeld: Lezen, Kijken en luisteren, Schrijven, Spreken en Gesprekken voeren. Alle vaardigheden hebben dezelfde opbouw met een sterke focus op de (beroeps)praktijk. De opbouw van de thema’s en vaardigheden zorgt ervoor dat DoorNederlands altijd past bij de opbouw van jouw curriculum. Of je nu lineair lesgeeft en de thematische volgorde van het boek aanhoudt of modulair en zelf kiest in welke volgorde je thema's en vaardigheden aanbiedt: alles is mogelijk.

  Differentiëren - Herziening - DoorNederlands - mbo

  Met meerdere niveaus in één groep werken in eDition

  Om alle studenten goed bij de les te houden en te motiveren, maakt differentiëren hét verschil. Als student (en docent) krijg je met een licentie van DoorNederlands online toegang tot niveau 2F én 3F in eDition. De student begint bij het gewenste niveau, maar kan naar een taak op een niveau hoger of lager als hij hier behoefte aan heeft. Ook is het nu mogelijk om een unieke leerroute per student of groep samen te stellen uit verschillende thema’s en/of taken, al dan niet op verschillende niveaus. Zo kun je thema’s of taken in een eigen volgorde zetten of weglaten uit het curriculum.

  Handzamer boek - Herziening - DoorNederlands - mbo

  Handzamer boek

  Door een deel van de oefeningen alleen in eDition aan te bieden, is het boek een stuk handzamer geworden. In het boek staan wel verwijzingen naar deze opdrachten.

  Instellingsexamens - Herziening - DoorNederlands - mbo

  18 door CIIO gevalideerde instellingsexamens

  Speciaal voor docenten die gebruikmaken van DoorNederlands, bieden we kosteloos 18, door CIIO gevalideerde, instellingsexamens aan. Voor elk van de vaardigheden Gesprekken voeren, Schrijven en Spreken zijn er drie examens beschikbaar, zowel op niveau 2F als 3F. Hiermee beschik je over een volledig lesaanbod, van de eerste les tot aan de laatste examens.

  Stel zelf je boek samen - Herziening - DoorNederlands - mbo

  Nu ook mogelijk: Stel zelf je boek samen

  Om DoorNederlands nóg beter op jouw onderwijs te laten aansluiten, bieden we Boeken OpMaat aan. Hiermee kun je de door jou gekozen thema’s, in de volgorde die jij wilt, bundelen in een boek. Geef je les over een bepaalde vaardigheid of thema? Stel dan een boek samen met alleen die thema’s die jij hiervoor relevant vindt!  Jouw ‘Boek OpMaat’ krijgt een gepersonaliseerd omslag met een zelfgekozen titel en jullie eigen logo én je kunt zelf pagina’s toevoegen, zoals een inleiding of lesplanning. Een makkelijke en professionele manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen en de lesmethode op maat aan te bieden aan je studenten.

  Maandabonnement - Herziening - DoorNederlands - mbo

  Maandabonnement voor studenten

  Met het nieuwe maandabonnement krijgen studenten onbeperkt toegang tot al het digitale lesmateriaal voor het mbo. Voor een vast bedrag per maand vinden zij al het lesmateriaal op één plek in de digitale leeromgeving. Dit lesmateriaal blijven we voortdurend ontwikkelen, waardoor het altijd actueel is. En de student zit nergens aan vast: het abonnement is maandelijks opzegbaar.

  Onze collega's helpen graag!

  Onze collega's helpen graag!

  Team beroepsonderwijs & NT2

  033-4483700
  Stuur een email