Mbo niveau 3 en 4

LOB en burgerschap

Makers

  • Aansprekend en motiverend voor studenten
  • Voldoet aan de vereiste LOB- en Burgerschapscompetenties
  • Persoonlijk of klassikaal
Bestel jouw docentexemplaar

Makers: dé methode voor LOB en burgerschap in het mbo

Jouw studenten zijn de werknemers, ondernemers en burgers van morgen. Hoe help je ze zó te ontwikkelen dat ze die rollen goed kunnen vervullen? Makers, dé mbo-methode voor LOB en burgerschap, biedt hiervoor alle handvatten. Of je nu klassikaal lesgeeft, coachend of gedifferentieerd.

Makers bestaat uit aansprekende opdrachten waarbij studenten hun eigen route mogen kiezen en deze op verschillende manieren kunnen uitwerken. Met elke combinatie van opdrachten behalen ze genoeg ervaringspunten voor een Lob- of burgerschapscompetentie.

Boeken

  • 1 werkboek voor de hele opleiding
  • Zowel geschikt voor LOB- als Burgerschapslessen

'Deze methode is voor elk vak van belang. Goed beroepsonderwijs richt zich niet alleen op LOB en burgerschapskills. Je wilt studenten ook sociaal-emotionele vaardigheden bijbrengen.'

Hans Boelen

Docent Aviation Operations Officer op het MBO College Airport in Amsterdam

Bekijk het lesmateriaal

Inkijkexemplaren

Niveau 3Niveau 4

Makers LOB en Burgerschap Werkboek

9789006211696

Online docentondersteuning

De online docentenondersteuning van Makers ondersteunt je optimaal bij het werken met Makers. Met de online docentlicentie heb je toegang tot onder andere een digitale versie van het boek Makers, handleidingen, uitgewerkte leerroutes, ondersteunende video's en een voortgangsmonitor voor student en docent.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met Traject Pedagogisch werk? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen