Home
Mbo
Keuzedelen
Digitale vaardigheden

Daarom kies je voor Digitale vaardigheden

Daarom kies je voor Digitale vaardigheden

  Bestel een proeflicentie
  Eenvoudig differentieren - Wat biedt de methode - Digitale vaardigheden - mbo

  Eenvoudig differentiëren met Digitale vaardigheden

  Digitale vaardigheden laat studenten zien hoe relevant ICT-kennis is. Niet alleen in het dagelijks leven, maar ook tijdens hun stage of werk. Doordat het keuzedeel beschikbaar is op niveau basis en gevorderd, krijgt iedere student de uitdaging en ondersteuning die nodig is. Het helpt je bij differentiëren tijdens jouw les, want met de docentlicentie kun je de voortgang van jouw studenten gemakkelijk monitoren.

  Examens - Wat biedt de methode - Digitale vaardigheden - mbo

  Examens

  Het keuzedeel Digitale vaardigheden sluit aan op de examens van Stichtings Praktijkleren. Het examen van Stichting Praktijkleren bestaat uit een deel waarin kennis wordt geëxamineerd en een deel waarin vaardigheden worden geëxamineerd. Lees meer over het examen.

  Goede aansluiting - Wat biedt de methode - Digitale vaardigheden - mbo

  Goede aansluiting student én de beroepspraktijk

  Dit keuzedeel is praktijkgericht door herkenbare contexten en praktische invullingen. Door de opzet is Digitale vaardigheden daarnaast ook in te zetten voor verschillende leerstijlen.

  Compleet - Wat biedt de methode - Digitale vaardigheden - mbo

  Compleet lesmateriaal voor keuzedelen Digitale vaardigheden

  Doordat het keuzedeel beschikbaar is in de niveaus basis en gevorderd is het inzetbaar voor mbo niveau 2, 3 en 4. Daarnaast is het in te zetten naast elke lesmethode.