delen
Terug naar overzicht

Het nieuwe MBO

Waarmee kan ik je helpen?

Brigitte Lap
Accountmanager binnendienst

Brigitte Lap - ThiemeMeulenhoff
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoveel scholen, zoveel opleidingen, zoveel smaken…

In de panels kwam naar voren dat sommige opleidingen nog volledig met boeken willen werken, anderen juist volledig digitaal en weer anderen in een combinatie van boeken met digitale ondersteuning. Kortom, wij moeten ons als uitgeverij voorbereiden op diverse uitlevervormen van ons lesmateriaal. Dit vergt een klantnabije ontwikkeling. De paneltesten vormen een belangrijk onderdeel in de co-creatie.

Wat was het doel van deze paneltest?
Gedurende de drie panelavonden ontstond een levendige discussie rondom de invulling van digitaal werken binnen de verschillende opleidingen. We kunnen concluderen dat de invulling per school, per opleiding vaak verschilt en ook erg afhankelijk is van het overkoepelende managementbeleid. 

De volgende stap
Naast het voorleggen van een aantal vragen bij een groep docenten, willen we uiteraard ook graag van de mbo-studenten weten hoe ze tegen het huidige lesmateriaal aankijken en wat de drijfveren zijn om boeken of digitaal lesmateriaal te gebruiken. De komende maanden vinden er daarom gesprekken plaats met een aantal studenten.

Wil je ook meedenken?
Voor ons panel zoeken we nog extra deelnemers. Wil je deelnemen aan het panel? Meld je dan hier aan. Ook studenten zijn van harte welkom.

Aanmelden onderwijspanel