Home
Mbo
Engels
DoorEngels

Dit is waarom je voor DoorEngels kiest

Dit is waarom je voor DoorEngels kiest

  Bestel een beoordelingspakket
  Sluit het beste aan op de beroepspraktijk - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  Sluit het beste aan op de beroepspraktijk

  DoorEngels bevat beroepsspecifieke casuïstiek voor zorg, welzijn, techniek, economie en ICT. Deze casuïstiek is overgenomen van de voorgaande methode 20/20 English en wordt in een apart thema geplaatst. Ook de grammatica en woordenschat worden overgezet vanuit 20/20 English. Deze komen in het thema Extra practice. Vanaf zomer 2023 zijn in DoorEngels beroepstaken te vinden die ingaan op de vier thema’s die de meeste raakvlakken met het beroep hebben: Dealing with complaints, Dealing with your target group, Working together with colleagues en Instructions and procedures. Vanuit deze thema’s wordt een link gelegd naar de beroepscontexten van de verschillende sectoren binnen het mbo. De eerste beroepstaken worden ontwikkeld voor de sector economie. Dan volgen beroepstaken voor andere sectoren.

  Past bij jouw curriculum - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  Past altijd bij de opbouw van jouw curriculum

  Door de modulaire opzet van DoorEngels kun je je eigen keuzes maken. Die kunnen afhangen van je eigen voorkeuren, de leerdoelen die je belangrijk vindt of van wat je nodig hebt. Deze keuze kun je op elk gewenst moment aanpassen. Zo kun je lineair werken: je volgt de aangeboden thematische leerlijn. Je kunt ook een leerlijn per vaardigheid of met alleen receptieve of productieve vaardigheden volgen. In eDition is het mogelijk om een unieke leerroute per student of groep samen te stellen uit verschillende thema’s of taken, al dan niet op verschillende niveaus. Zet ze in een eigen volgorde of laat ze weg uit het curriculum. Met Boek OpMaat kun je de door jou gekozen thema’s, in de volgorde die jij wilt, bundelen in een boek. Zo sluit DoorEngels nóg beter aan op jouw onderwijs.

  Differentieren - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  Werk met meerdere niveaus in één groep

  Om alle studenten goed bij de les te houden en te motiveren, maakt differentiëren hét verschil. Als student (en docent) krijg je met een licentie van DoorEngels online toegang tot niveau A2, B1 én B2. De student begint bij het gewenste niveau, maar kan naar een taak op een niveau hoger of lager als hij hier behoefte aan heeft. Wel werken al jouw studenten in een soortgelijke context en in dezelfde online leeromgeving, eDition. Zo kunnen er meerdere niveaus in een klas bezig zijn met hetzelfde onderwerp. En dus kun je jouw studenten op hun eigen taalniveau en tempo aan het werk zetten, hun voortgang realtime bijhouden en ze laten schuiven tussen niveaus.

  eDition - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  eDition biedt een unieke leerweg met betere resultaten

  Al het lesmateriaal van DoorEngels is beschikbaar in de online leeromgeving eDition. Hier kunnen jouw studenten zelfstandig, op hun eigen niveau en in hun eigen tempo aan de slag. Ze krijgen direct het juiste antwoord op de opdrachten en de open vragen geven veel ruimte voor zelfreflectie en evaluatie. Jij en je studenten hebben daarbij live inzicht in de voortgang en resultaten. Met de gebruiksvriendelijke arrangeertool in eDition kun je een unieke leerroute samenstellen voor een individuele student of een groep studenten. Kies relevante onderdelen uit verschillende thema’s, taken en niveaus. Zet ze in een eigen volgorde. Of laat ze weg uit het curriculum.   Docenten bieden we verder veel extra docentenmateriaal, zoals handleidingen, toetsen, examenvoorbereiding en instellingsexamens.

  Instellingsexamens - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  Zes door CIIO gevalideerde instellingsexamens

  Speciaal voor docenten die gebruikmaken van DoorEngels, bieden we kosteloos zes, door CIIO gevalideerde, instellingsexamens aan. Voor elk van de vaardigheden Gesprekken voeren, Schrijven en Spreken zijn er examens beschikbaar op niveau A2 en B1. Hiermee beschik je over een volledig lesaanbod, van de eerste les tot aan de laatste examens.

  Vraag de examens online aan
  Stel zelf je boek samen - Wat biedt de methode - DoorEngels - mbo

  Nu ook mogelijk: Stel zelf je boek samen

  Om DoorEngels nóg beter op jouw onderwijs te laten aansluiten, bieden we Boeken OpMaat aan. Hiermee kun je de door jou gekozen thema’s, in de volgorde die jij wilt, bundelen in een boek. Geef je les over een bepaalde vaardigheid of thema? Stel dan een boek samen met alleen die thema’s die jij hiervoor relevant vindt!  Jouw ‘Boek OpMaat’ krijgt een gepersonaliseerd omslag met een zelfgekozen titel en jullie eigen logo. En je kunt zelf pagina’s toevoegen, zoals een inleiding of lesplanning. Een makkelijke en professionele manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen en de lesmethode op maat aan te bieden aan je studenten.

  Onze collega's helpen graag!

  Onze collega's helpen graag!

  Team beroepsonderwijs & NT2

  033-4483700
  Stuur een email