Hulp bij inloggen     winkelwagen

Examentraining met Digi-Trainer

Digi-Trainer is een digitale examentrainer voor Engels in het mbo. Deze examentrainer is gratis beschikbaar voor docenten en studenten die werken met 20/20 English.

Vraag een gratis proeflicentie aan.

In drie stappen stoomt Digi-Trainer jouw studenten klaar voor het digitale examen:

  1. nulmeting
  2. oefentoetsen
  3. oefenexamen

Hoe werkt dat dan?

De nulmeting bepaalt het startniveau van jouw studenten. Op basis van deze nulmeting oefenen jouw studenten examenvragen op hun eigen niveau. Gaat dit goed? Dan krijgen zij steeds moeilijkere vragen, net zolang tot ze het examenniveau bereiken. Zodra het examenniveau bereikt is volgt een oefenexamen.

Aan de slag met Digi-Trainer 

In tegenstelling tot eerder bericht hoeft u Digi-Trainer niet apart aan te vragen voor u en uw studenten. Een jaarlicentie voor Digi-Trainer (ter waarde van € 11,50!) is automatisch gekoppeld aan de docent- en studentlicenties van 20/20 English. Wanneer u op de methodesite bent ingelogd met deze licentie kunt u direct doorklikken naar Digi-Trainer. U krijgt dan automatisch toegang.

>> Bekijk het overzicht van de licenties van 20/20 English 

Uitleg over Digi-Trainer? 

Wij kunnen u op een moment dat u uitkomt en van achter uw eigen bureau een online rondleiding geven in Digi-Trainer. Hiermee bent u snel en efficiënt op de hoogte van alle mogelijkheden.

>> Vraag een online demonstratie aan.

Bekijk de demo voor een goede eerste indruk:

digitrainerimg