Hulp bij inloggen     winkelwagen

Extra opdrachten studenten

Hebben je studenten een geldige studentenlicentie? Dan zien ze nu extra opdrachten in de ´leerlingpagina´. Voor elke sector zijn extra opdrachten A2 en B1 beschikbaar.

20/20 English leerlingenomgeving extra opdrachten

Digiboeken op docententstartpagina

Sinds voorjaar 2016 beschik je als docent bij 20/20 English over handige digiboeken. Een digiboek is de digitale versie van een theorie- of werkboek met extra mogelijkheden. Zo heb je alle boeken van 20/20 English altijd bij de hand en kan je deze eenvoudig tonen op het (digi)bord. 

Je vindt de digiboeken in de digitale lesomgeving van 20/20 English via de link 'Digiboeken', onder het kopje 'Basis'. Door op de link Digiboeken te klikken start je direct in het eerste digitale boek van je licentie. Wanneer je een digiboek hebt geopend vind je links bovenaan het scherm het overzicht van beschikbare boeken door te klikken op het pijltje. Zo selecteer je snel een ander boek uit je lijst. Bekijk de handleiding (pdf) voor meer informatie over het plaatsen van je eigen aantekeningen in de boeken. 

Vergeten hoe je in de digitale lesomgeving komt? Volg dan deze inloginstructie.

20/English docentenstartpagina

Woordenlijst WRTS verbeterd

Met tips van gebruikers hebben we de woordenlijsten 20/20 English in WRTS aangepast. Het gaat om de volgende aanpassingen: 

  • Toevoeging ‘to’ voor werkwoorden. Hierdoor is het onderscheid tussen werkwoord en zelfstandig naamwoord duidelijk.
  • Dubbele woorden zijn ontdubbeld. Bijvoorbeeld: ‘receptionist/receptioniste’ is nu twee keer opgenomen. Zoe hoeft de student niet ‘receptionist/receptioniste’ in te typen, maar kan volstaan met een van beide. 
  • Enkele vertaalfouten zijn verbeterd (bolts-schroeven à screws-schroeven). 
  • Spel- en typefouten zijn verbeterd.

De aangepaste woordenlijsten van 20/20 English zijn al beschikbaar in WRTS.