Hulp bij inloggen     winkelwagen
Rendement | Lesmethode voor commerciële economie

Rendement Commerciële economie voor het mbo niveau 3 en 4

Digitaal, boeken of mix?

Digitale leeromgeving

In de online leeromgeving eDition krijgen studenten direct feedback op de verwerking en hebben ze inzicht in hun leerresultaten en voortgang. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang van jouw studenten en groep. Je kunt studenten op maat lesmateriaal aanbieden door opdrachten aan of uit te zetten. En je kunt op één plek samenwerken doordat eDition geïntegreerd is met MS Teams!

Bekijk de korte video hieronder of lees verder over de digitale leeromgeving.

Flexibel onderwijs met eDition

Schooltas

Volledig digitaal lesgeven kan ook met Schooltas. Met Schooltas kan je boeken digitaal tonen op iPad, laptop of pc. Ook álle boeken van Rendement. Schooltas biedt extra functionaliteiten ten opzichte van papieren boeken. Deze functionaliteiten heten ‘prikkers’. Met deze prikkers kan je bijvoorbeeld informatie en video’s delen en links toevoegen bij de lesstof. Dit maakt leren leuk en werkt motiverend voor studenten. Ook kunnen studenten aantekeningen maken of antwoorden toevoegen in het werkboek. Als docent kan je alle digitale boeken van je studenten inzien. Een echte meerwaarde!

Meer weten over Schooltas? Lees verder op de pagina over Schooltas.

Boeken

Het lesmateriaal van Rendement staat voornamelijk in leerwerkboeken. In enkele gevallen is er sprake van een combinatie tussen theorieboek en werkboek.

Vraag een beoordelingsexemplaar aan

Meer informatie over het bestellen van je beoordelingsexemplaar vind je op de pagina 'proberen en bestellen'.

Handige extra's

Lesbrieven

Elke maand verschijnt er een gratis lesbrief, die je direct kan gebruiken in de klas. We hebben de 21e eeuwse vaardigheden als uitgangspunt genomen. Bijvoorbeeld ‘Maak een stopmotion filmpje’.

Ga naar de lesbrieven