Bepaal zelf hoe je wilt werken

Digitaal, met boeken of blended

HEADING_1

Alle lesmaterialen van InBusiness zijn zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

 • Combinatie theorie-/(leer)werkboek + interactieve online leeromgeving

  Je hebt de keuze uit verschillende standaardboeken van InBusiness + online. Met ingang van schooljaar 2022-2023 geeft de licentie bij het boek niet alleen toegang tot de bronnen, de samenvatting en de zelftoets, maar ook tot alle opdrachten (inclusief automatische feedback) in de online leeromgeving eDition. Hierdoor kun je als docent bepalen welke opdrachten jouw studenten in het boek maken en welke online. Of je laat de studenten de keuze zelf maken.

 • Volledig online

  Je hebt de keuze uit verschillende licenties met toegang tot alle theorie én opdrachten van de modules van één uitstroomprofiel, de modules voor het brede oriëntatie basisjaar óf tot de modules van alle uitstroomprofielen.

 • Boeken OpMaat Om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten bij jullie onderwijs, kun je de modules van InBusiness toevoegen aan een Boek OpMaat. Daarmee arrangeer je jouw eigen leerroutes. Het is een makkelijke manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Doordat elke module van InBusiness over één onderwerp gaat, concrete leerdoelen heeft en theorie, verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en een zelftoets bevat, kun je ze in elke gewenste volgorde in jouw eigen Boek OpMaat plaatsen.

 • Leerroutes digitaal arrangeren

  In de digitale leeromgeving eDition is het mogelijk om een arrangement op maat klaar te zetten. Dit kun je voor de hele groep maken, maar ook voor een individuele student. Je plaatst de gewenste modules in de volgorde die het best past bij jouw manier van lesgeven. Daarna kun je het arrangement een eigen titel geven en eventueel toelichting toevoegen. Zodra het arrangement compleet is deel je het met de groep en hebben jouw studenten direct toegang in hun eigen online leeromgeving. Ook voor jouw eigen arrangement kun je de voortgang en resultaten van jouw groep volgen.

 • Abonnement We hebben iets unieks. Een abonnement op alle digitale leerstof voor jouw beroepsopleiding. Net als Spotify voor muziek. Voor een vaste lage prijs per maand hebben jouw studenten onbeperkt toegang tot al het digitale lesmateriaal voor mbo. Dit abonnement kan zelfs per maand worden gepauzeerd of worden stopgezet.

Arrangement InBusiness voor KD Business services en KD Commercie

Naast lesmateriaal voor de profielen Commercie KD 2016, Financieel KD 2016 en Marketing KD 2016 ontwikkelen we ook lesmateriaal voor Business services KD 2022 en Commercie KD 2023.

 • Brede oriëntatie eerste jaar Wij ontwikkelen lesmateriaal voor volledige dekking van het niveau 3 profiel Allround assistent business services (P2). Een deel van dit lesmateriaal kan ook worden ingezet als oriëntatie op de verschillende niveau 4 uitstroomprofielen Office, Financieel, Legal en Marketing.

 • Allround assistent Business Services P2 (niv 3) Wij hebben een volledige dekking van het niveau 3 profiel. Dit lesmateriaal kan ook worden ingezet als oriëntatie en/of voorbereiding op de niveau 4 uitstroomprofielen Office, Financieel, Legal en Marketing.

 • Business Administration  & Control Specialist P4 (niv 4) / Marketing & Communication Specialist P6 (niv 4) Op basis van de toetstermen optimaliseren we dit voorjaar de al bestaande modules Financieel van InBusiness. Waar nodig passen we de modules aan of voegen we nieuwe modules toe. Hiermee bieden we een volledig dekkend aanbod voor dit uitstroomprofiel.

 • Office & Management support specialist P3 (niv 4) / Legal, Insurance & HR Services specialist P5 (niv 4) Dit voorjaar introduceren wij lesmateriaal dat kan worden ingezet als orientatie en/of voorbereiding op de niveau 4 uitstroomprofielen van Office en Legal. De komende jaren breiden we InBusiness uit om volledige dekking van de uitstroomprofielen Legal en Office te realiseren.

Bekijk en bestel

Bekijk hier alle titels voor InBusiness, inclusief prijsinformatie en ISBN's.

Naar de webshop