Home
Mbo
Economie
InBusiness

Daarom kies je voor InBusiness

Daarom kies je voor InBusiness

  Bestel nu een beoordelingsexemplaar
  280 modules - Wat biedt de methode - InBusiness - mbo

  Meer dan 280 modules

  InBusiness is een compleet modulaire lesmethode voor mbo niveau 3 en 4. Het lesmateriaal is zowel verkrijgbaar in standaard- en maatwerkboeken als digitaal. InBusiness heeft een breed aanbod voor de vele vakgebieden binnen Commerciële en Financiële Economie. Je kunt die modules zelf arrangeren en op maat inzetten. Benieuwd welke modules allemaal zijn ontwikkeld voor InBusiness? Vind het materiaal dat bij jouw opleiding past.

  Hoe wil je werken - wat biedt de methode - InBusiness - mbo

  Kies hoe jij wilt werken met InBusiness

  Met InBusiness kun je flexibel werken. Zo past de methode altijd bij de manier waarop jij lesgeeft. Om goed aan te sluiten op de verschillende werkwijzen hebben we verschillende licenties of boeken in combinatie met een licentie. Daarnaast kun je het lesmateriaal ook op maat aanbieden aan jouw studenten, zowel in de online leeromgeving eDition als in een Boek OpMaat.

  Lees meer over het arrangement
  eDition

  Digitaal lesgeven met eDition

  De interactieve leeromgeving eDition maakt digitaal lesgeven én krijgen een stuk makkelijker en effectiever. Want:

  • alle theorie en opdrachten zijn via eDition altijd en overal beschikbaar;

  • de omgeving is snel en eenvoudig te gebruiken (simpele navigatie);

  • theorie en opdrachten zijn geïntegreerd;

  • studenten krijgen direct feedback vanuit eDition;

  • je kunt als docent eenvoudig zelf groepen aanmaken;

  • je kunt eenvoudig opdrachten aan- en uitzetten;

  • je hebt direct inzicht in voortgang en resultaten.

  Lees meer over eDition
  Nieuwe KD - wat biedt de methode - InBusiness - mbo

  Nieuw KD's Business Services en Commercie

  Of je nu kiest voor een brede oriëntatie of profielgericht vormgeving van de nieuwe KD's Business Services en Commercie. Wij zorgen ervoor dat je met InBusiness altijd kunt beschikken over het meest actuele lesmateriaal. Zo bieden wij met InBusiness lesmateriaal dat inzetbaar is bij een brede oriëntatie op de uitstroomprofielen maar ook volledig dekkend is voor de verschillende uitstroomprofielen. Samen met onze auteurs volgen we de ontwikkelingen en trends op de voet. Dit doen we door kennissessies met docenten, auteurs, een vakredactie en contentontwikkelaars. De modulaire opzet van InBusiness stelt ons in staat om de daarvoor benodigde aanpassingen en uitbreidingen direct door te voeren.

  Lees meer over het nieuwe KD Business Services

  Lees meer over het nieuwe KD Commercie

  Beroepspraktijk - Wat biedt - InBusiness - mbo

  Goede aansluiting bij de beroepspraktijk

  InBusiness helpt de verbinding te maken tussen theorie en praktijk. Met veel aandacht voor de toepassingsfase. Zo start elke module met een aansprekend praktijkvoorbeeld. En wordt de theorie ondersteund door aansprekende afbeeldingen en praktijkvoorbeelden. Ook zijn er bij elke module praktijkopdrachten opgenomen.

  Onze auteurs, met ervaring in onderwijs en beroepspraktijk, ontwikkelen hoogwaardig lesmateriaal dat actueel is en studenten de nodige kennis en vaardigheden geeft om hun beroep goed uit te oefenen.

  Didactiek - Wat biedt - InBusiness - mbo

  Sterke en herkenbare didactiek bij InBusiness

  Heldere opbouw: Met InBusiness behandel je alle thema's uit de kwalificatiedossiers uitvoerig en diepgaand. Studenten ontwikkelen de juiste beroepsvaardigheden door de theorie te combineren met verwerkingsopdrachten en casussen. Met de toetsen meet je hun voortgang. Kortom: een goede voorbereiding op de examens!

  Zesfasenmodel: Elke module binnen de methode behandelt een onderwerp van een vakgebied en dekt een aantal leerdoelen af. Elke module kent een vaste didactische opbouw conform het ‘zesfasenmodel’: introductie, theorie, verwerking, toepassing, evaluatie en toetsing.

  Lees meer over het zesfasenmodel
  Onze collega's helpen graag!

  Onze collega's helpen graag!

  Team beroepsonderwijs & NT2

  033-4483700
  Stuur een email