Hulp bij inloggen     winkelwagen
InBusiness | mbo | ThiemeMeulenhoff

InBusiness Economie

Digitaal, boeken of een mix?

Digitale leeromgeving

In de digitale leeromgeving eDition krijgen studenten via de startpagina extra ondersteuning. Ze krijgen direct feedback op de verwerking en hebben inzicht in hun leerresultaten en voortgang. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang van jouw studenten en groep. Bovendien kan je studenten op maat begeleiden door opdrachten aan of uit te zetten voor student, groep of subgroep.

Bekijk de korte demo hieronder of lees verder over de digitale leeromgeving.

Bekijk de korte video

Boeken OpMaat

Om je lessen flexibel in te zetten biedt ThiemeMeulenhoff Boeken OpMaat aan. Je kunt met Boeken OpMaat alle theorie van de methode gebruiken. En alles kan: verschillende onderwerpen combineren, op onderwerp selecteren of je eigen content toevoegen. Een makkelijke en professionele manier op je eigen maatwerkboek samen te stellen.

Met onderstaand overzicht kun je eenvoudig zien welke leereenheden beschikbaar zijn voor het samenstellen van een Boek OpMaat.

Download het overzicht

Boeken

De lesstof van InBusiness staat in theorieboeken en (leer)werkboeken. Bij elk theorieboek en leerwerkboek wordt een basislicentie geleverd. Deze basislicentie geeft toegang tot de interactieve digitale leeromgeving eDition, waarin extra theorie en opdrachten worden aangeboden.

Bekijk alvast de inkijkexemplaren.

Ben je benieuwd welke leereenheden InBusiness bevat? Download dan onderstaand overzicht.

Download het overzicht

Proberen en bestellen

Wil je alle lesmaterialen bekijken? Stel dan direct een beoordelingspakket samen.

Zo werkt InBusiness