Home
Mbo
Economie
InBusiness

InBusiness is nu ook jouw methode voor de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist

InBusiness. Nu ook jouw methode voor Legal, Insurance & HR Services Specialist

HEADING_1

Studenten praktijkgericht voorbereiden op een juridisch beroep. Hoe doe je dat zo compleet, efficiënt en aansprekend mogelijk? InBusiness helpt je daarbij. Nu ook met dekkend materiaal voor de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist. De modules zijn afgestemd op de exameneisen van SPL. En studenten ontvangen een gratis online totaallicentie bij alle titels. Daarmee hebben ze online toegang tot de opdrachten én de gehele theorie.

Het materiaal is flexibel samen te stellen en te gebruiken. Het sluit altijd aan op jouw manier van lesgeven. Volledig digitaal of blended, maar ook een boek op maat voor je opleiding is mogelijk. Ook voor de opleiding Legal, Insurance & HR Services Specialist is InBusiness jouw methode.

Vraag nu een beoordelingsexemplaar of gratis proeflicentie aan!

Vraag jouw proefmateriaal aan

Nieuw voor Legal, Insurance & HR Services Specialist

Voor deze opleiding hebben wij 27 modules ontwikkeld. De modules zijn zowel online als in boeken beschikbaar.

Alle modules digitaal bekijken? Bestel hier jouw proef- of docentlicentie

Werk je liever met boeken? Vraag hieronder jouw exemplaar aan.

  • Basiskennis recht 9789006392456 - NIEUW: Bestel hier

  • Inleiding Human Resource Management 9789006730128 - Nu beschikbaar: Bestel hier

  • Staats- en bestuursrecht 9789006392463 - Publicatie: mei 2024

  • Socialezekerheidsrecht 9789006392470 - Publicatie: april 2024

  • Belasting- en verzekeringsrecht 9789006392487 - NIEUW: Bestel hier

Waarom kies jij voor InBusiness?

Om de aansluiting op de exameneisen van SPL?  Al het nieuwe materiaal voldoet aan de eisen van de kwalificatiedossiers en is afgestemd op de exameneisen van SPL.   

Door de sterke nadruk op praktijkgericht leren?   InBusiness legt een sterke nadruk op het leren door ervaring. De methode combineert theoretische kennis met praktische toepassingen, waardoor studenten een dieper begrip ontwikkelen van de concepten en hun toepassing in de beroepspraktijk. Dit bevordert niet alleen het begrip, maar bereidt studenten ook voor op hun examens. Uniek aan InBusiness is de integratie van praktijkvoorbeelden met relevante wettenbundels. Studenten leren niet alleen de theorie, maar passen ook wetsartikelen toe in realistische scenario's. Dit versterkt hun begrip van de wetgeving en hoe deze toe te passen in de beroepspraktijk.  

Omdat de methode gebaseerd is op bewezen didactische principes?  InBusiness is gebaseerd op het 4C/ID-model. Het model benadrukt de integratie van kennis en vaardigheden door middel van complexe en realistische opdrachten. InBusiness bouwt voort op de 12 bouwstenen voor effectieve didactiek. Deze bouwstenen omvatten strategieën zoals activerend leren, formatieve evaluatie, en het bieden van effectieve feedback. Allemaal essentieel om diepgaand leren en begrip te bevorderen. De structuur van InBusiness, van de introductie tot evaluatie, is zorgvuldig ontworpen om deze principes toe te passen, waardoor studenten worden aangemoedigd om kritisch na te denken, te analyseren en te reflecteren op wat ze leren.

Door de ervaring van de auteurs in het mbo én de juridische wereld?   De modules van InBusiness zijn ontwikkeld door auteurs met ervaring in het onderwijs en de juridische wereld. Zij zorgen ervoor dat het materiaal goed aansluit bij de wensen en behoeften van de docenten en hun studenten. 

Omdat je het lesmateriaal volledig kunt laten aansluiten op het curriculum?  InBusiness biedt een buitengewone flexibiliteit. Docenten hebben de vrijheid om de volgorde in het aanbieden van de content naar eigen inzicht aan te passen. Je kunt het materiaal dus laten aansluiten op de inrichting van het curriculum. Dit stelt jou ook in staat om een gepersonaliseerd leerpad te creëren dat aansluit bij de specifieke behoeften en het tempo van jouw studenten. Hierdoor wordt de lesstof nog relevanter en effectiever.  

Omdat docenten én studenten zijn betrokken bij de ontwikkeling van InBusiness?  InBusiness is specifiek ontwikkeld om toegankelijk en motiverend te zijn voor studenten op niveau 3 en 4. We hebben geluisterd naar de wensen en behoeften van zowel docenten als studenten en hebben dit geïntegreerd in flexibel en praktijkgericht onderwijsmateriaal. Elke module van InBusiness biedt een unieke kans voor studenten om theorie te koppelen aan praktijk. Door de aanwezigheid van praktijkvoorbeelden en praktijkopdrachten, waarin ze onder andere aan de slag gaan met de wettenbundel, wordt de opgedane kennis toegepast binnen een praktijkgerichte context. Hierdoor bereiden studenten zich goed voor op de beroepspraktijk en de examens.

Ook worden studenten actief betrokken bij hun leerproces door de focus op evaluatie en reflectie. Door het geven van feedback, kunnen studenten hun voortgang monitoren en hun vaardigheden verbeteren.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email