Hulp bij inloggen     winkelwagen
InBusiness | mbo | ThiemeMeulenhoff

InBusiness Economie

Nieuw KD Business services

In het nieuwe KD Business services zijn 6 KD’s van Zakelijke dienstverlening samengevoegd in één KD. Doel is beter aan te sluiten op de veranderende arbeidsmarkt en daarmee toekomstbestendig opleiden.
Vanuit ThiemeMeulenhoff zorgen wij ervoor dat je met InBusiness altijd kunt beschikken over het meest actuele lesmateriaal passend bij jouw onderwijs. Daarom werken we de komende maanden samen met onze auteurs aan een goede aansluiting van InBusiness op het nieuwe KD Business. De modulaire opzet van InBusiness stelt ons in staat om de daarvoor benodigde aanpassingen en uitbreidingen al dit voorjaar  door te voeren.

Aansluiting InBusiness op nieuw KD

Hoe jullie ook vormgeven aan de invulling van het nieuwe KD - brede orientatie of profielgericht -  wij zorgen ervoor dat je komend schooljaar kunt starten met daarbij passend lesmateriaal. Zo bieden wij met InBusiness lesmateriaal dat inzetbaar is bij een brede orientatie op de uitstroomprofielen maar ook volledig dekkend is voor de verschillende uitstroomprofielen. Zowel voor de services opleiding (niveau 3) als voor de specialisten (niveau 4).

Stel je boekenlijst samen

Benieuwd naar alle nieuwe titels van InBusiness voor het KD Business services? In de prijslijst vind je het totale overzicht plus de actuele verschijningsdata.

Daarnaast kun je de inhoudsopgave van alle nieuwe titels opvragen bij onze accountmanagers. Zij kunnen je ook helpen bij het samenstellen van de boekenlijst.

Arrangement InBusiness KD Business services

Zomer 2022 beschikbaar

Om te zorgen dat je komend schooljaar kunt starten met actueel lesmateriaal voor het KD Business services, bieden wij de volgende leermiddelen aan:

 • Brede oriëntatie eerste jaar
  Wij ontwikkelen lesmateriaal voor volledige dekking van het niveau 3 profiel Allround assistent business services (P2). Een deel van dit lesmateriaal kan ook worden ingezet als oriëntatie op de verschillende niveau 4 uitstroomprofielen Office, Financieel, Legal en Marketing.
 • Allround assistent Business Services P2 (niv 3)
  Wij ontwikkelen dit voorjaar lesmateriaal voor volledig dekking van het niveau 3 profiel. Een deel van dit lesmateriaal kan ook worden ingezet als orientatie en/of voorbereiding op de  niveau 4 uitstroomprofielen Office, Financieel, Legal en Marketing.
 • Business Administration  & Control Specialist P4 (niv 4) / Marketing & Communication Specialist P6 (niv 4)
  Op basis van de toetstermen optimaliseren we dit voorjaar de al bestaande modules Financieel van InBusiness. Waar nodig passen we de modules aan of voegen we nieuwe modules toe. Hiermee bieden we een volledig dekkend aanbod voor dit uitstroomprofiel.
 • Office & Management support specialist P3 (niv 4) / Legal, Insurance & HR Services specialist P5 (niv 4)
  Dit voorjaar introduceren wij lesmateriaal dat kan worden ingezet als orientatie en/of voorbereiding op de niveau 4 uitstroomprofielen van Office en Legal. De komende jaren breiden we InBusiness uit om volledige dekking van de uitstroomprofielen Legal en Office te realiseren.

>>Bekijk hier alle titels voor InBusiness, inclusief prijsinformatie en isbn's.

Klik op de afbeelding om te vergroten.

InBusiness economie mbo

 

Meedenken of op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.
Heb je ideeën over de aansluiting van het lesmateriaal op dit nieuwe KD of wil je hierover meedenken? Laat het ons weten!

Nieuwe titels voor KD Business Services

Bepaal zelf hoe je wilt werken: digitaal en/of papier

Alle lesmaterialen van InBusiness voor het nieuwe KD Business services komen zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

 • Combinatie theorie-/(leer)werkboek + interactieve online leeromgeving
  Je hebt de keuze uit verschillende standaardboeken van InBusiness + online. Of je stelt zelf met de modules van InBusiness een Boek OpMaat samen.
  Met ingang van schooljaar 2022-2023 geeft de licentie bij het boek niet alleen toegang tot de bronnen, de samenvatting en de zelftoets, maar ook tot alle opdrachten (inclusief automatische feedback) in de online leeromgeving eDition. Hierdoor kun je als docent bepalen welke opdrachten jouw studenten in het boek maken en welke online. Of je laat de studenten de keuze zelf maken.
 • Volledig online
  Je hebt de keuze uit verschillende licenties met toegang tot alle theorie én opdrachten van de modules van één uitstroomprofiel, de modules voor het brede orientatie basisjaar óf tot de modules van alle uitstroomprofielen.

Vraag nu proefmateriaal aan van InBusiness

Je boekenlijst samenstellen

Alle prijzen en isbn's van InBusiness vind je in de prijslijst, ook de titels van het nieuwe KD Business services. Met de selectievakjes aan de linkerkant kun je filteren, zodat je alleen de producten ziet die voor jou relevant zijn.

Je kunt de gegevens ook downloaden als Excel.

Mijn boekenlijst samenstellen

Stel hier je boekenlijst samen!