Home
Mbo
Economie
InBusiness

Alles over het KD Business Services

Alles over het KD Business Services

  Bestel een beoordelingsexemplaar
  Het nieuwe KD - KD Business Services - InBusiness - mbo

  Het nieuwe KD Business Services

  In het nieuwe KD Business Services zijn 6 KD’s van Zakelijke dienstverlening samengevoegd in één KD. Doel is beter aan te sluiten op de veranderende arbeidsmarkt en daarmee toekomstbestendig opleiden. Vanuit ThiemeMeulenhoff zorgen wij ervoor dat je met InBusiness altijd kunt beschikken over het meest actuele lesmateriaal passend bij jouw onderwijs. Daarom werken we de komende maanden samen met onze auteurs aan een goede aansluiting van InBusiness op het nieuwe KD Business Services. De modulaire opzet van InBusiness stelt ons in staat om de daarvoor benodigde aanpassingen en uitbreidingen al dit voorjaar door te voeren.

  Aansluiting - KD Business Services - InBusiness - mbo

  Aansluiting InBusiness op het nieuwe KD

  Hoe jullie ook vormgeven aan de invulling van het nieuwe KD - brede oriëntatie of profielgericht - wij zorgen ervoor dat je komend schooljaar kunt starten met daarbij passend lesmateriaal. Zo bieden wij met InBusiness lesmateriaal dat inzetbaar is bij een brede oriëntatie op de uitstroomprofielen, maar ook volledig dekkend is voor de verschillende uitstroomprofielen. Zowel voor de services opleiding (niveau 3) als voor de specialisten (niveau 4).

  Arrangement - KD Business Services - InBusiness - mbo

  Arrangement InBusiness voor het KD Business Services

  Om te zorgen dat je kunt starten met actueel lesmateriaal voor het KD Business Services, bieden we de volgende leermiddelen aan:

  • Brede oriëntatie eerste jaar, met een volledige dekking voor niveau 3. Een deel van het materiaal kan ook inzet worden voor de niveau 4 profielen.

  • Allround assistent Business Services P2 - Niveau 3

  • Business Administration & Control Specialist P4, Marketing & Communication Specialist P6 - Niveau 4

  • Office & Management support specialist P3 en Legal, Insurance & HR Services specialist P5 - Niveau 4

  Lees meer over het arrangement van InBusiness

  Stel je boekenlijst samen

  Benieuwd naar alle nieuwe titels van InBusiness voor het KD Business services? In de prijslijst vind je het totale overzicht plus de actuele verschijningsdata.

  Download de prijslijst
  Onze collega's helpen graag!

  Onze collega's helpen graag!

  Team beroepsonderwijs & NT2

  033-4483700
  Stuur een email