Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Traject Dienstverlening small

Traject Dienstverlening Lesmateriaal voor mbo dienstverlening niveau 2

Digitaal, boeken of mix?

Digitale leeromgeving

In de online leeromgeving eDition krijgen studenten direct feedback op de verwerking en hebben ze inzicht in hun leerresultaten en voortgang. Als docent heb je daarbij live inzicht in de voortgang van jouw studenten en groep. Je kunt studenten op maat lesmateriaal aanbieden door opdrachten aan of uit te zetten. En je kunt op één plek samenwerken doordat eDition geïntegreerd is met MS Teams!

Bekijk de video hieronder of lees verder over de digitale leeromgeving eDition.

Flexibel onderwijs met eDition

Schooltas

Schooltas toont de theorieboeken, werkboeken en een persoonlijk schrift als digiboek op iPad, laptop of PC, zowel online als offline. Je kan ook kiezen voor een Schooltasbundel met de video's van de verpleegtechnische handelingen erbij. 

Maar Schooltas biedt meer functionaliteiten. Je kunt ook tekst, audio en video toevoegen en delen via 'prikkers'. Als docent kun je huiswerk nakijken en een interactief woordweb starten met je klas. Daarnaast heb je ook inzage in de prestaties van je studenten. Zo verbindt Schooltas jou en je klas. Met Schooltas heb je het lesmateriaal altijd en overal beschikbaar. Lees verder over Schooltas.

* De digiboeken in de verwerkings- en totaallicentie zijn niet zichtbaar op iPads. Scholen met iPads adviseren we daarom ´Digiboeken in Schooltas´ te gebruiken.

Boeken

Het lesmateriaal van Traject Dienstverlening is ook geheel verkrijgbaar in boeken. Per titel is er een theorieboek beschikbaar en een bijbehorend werkboek waarin de verwerking aan bod komt.

Pakketmogelijkheden en licentiemodellen

Meer informatie over het bestellen van je beoordelingsexemplaar vind je op de pagina 'prijzen en aan de slag'.

Handige extra's

Lesbrieven

Elke maand verschijnt er een gratis lesbrief, die je direct kan gebruiken in de klas. We hebben de 21-eeuwse vaardigheden als uitgangspunt genomen. Bijvoorbeeld ‘Maak een stopmotion filmpje’.

Ga naar de lesbrieven