Hulp bij inloggen     winkelwagen
Traject Dienstverlening ThiemeMeulenhoff

Traject | Dienstverlening Lesmateriaal mbo Dienstverlening niveau 2


Traject Dienstverlening biedt leermiddelen voor de opleiding tot medewerker Facilitaire Dienstverlening, helpende Zorg en Welzijn en medewerker Sport en Recreatie. Het materiaal sluit volledig aan bij de eisen van het kwalificatiedossier. Het is ontwikkeld op basis van leerstijlen en leerervaringen van mbo-studenten.

Daarom kies je voor Traject

Vraag nu proefmateriaal aan van Traject Dienstverlening

 

Aan de slag

Beoordeel Traject zelf!

Met de gratis proeflicentie bekijk je de modules in de online leeromgeving eDition. Daarnaast kun je beoordelingsexemplaren aanvragen van de boeken.

Bestel gebruikersmaterialen

Ga je aan de slag met Traject? Bestel dan hier jouw boeken en docentlicenties. Op de boeken ontvang je als docent 80% korting op de adviesverkoopprijs.

Bekijk de volledige prijslijst

Bekijk de prijslijst voor een overzicht van alle titels, isbn's en prijzen. Als je blended wilt werken, kies je voor de combipakketten met boek inclusief totaallicentie. Als je digitaal wilt werken, kun je kiezen uit totaallicenties per titel of totaallicenties voor de volledige opleiding.

Studentlicentie bestellen?

Bestel de licentie van jouw keuze en reken eenvoudig af met iDeal of creditcard.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met Traject Dienstverlening? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met de nieuwe methode?
Onze accountmanagers staan voor je klaar om je in 4 stappen goed van start te laten gaan.

Naar de overstapservice

Instructievideo's digitale leeromgeving

In de uitgebreide instructievideo´s hieronder zie je hoe je het docentenmateriaal in de digitale leeromgeving gebruikt, groepen beheert en de lesstof kan personaliseren door opdrachten aan en uit te zetten.

Bekijk de instructievideo's