Bepaal zelf hoe je wilt werken

Digitaal, met boeken of blended

HEADING_1

aAlle lesmaterialen van Traject Dienstverlening zijn zowel beschikbaar op papier als digitaal. Je bepaalt zelf hoe je wilt werken:

  • Combinatie leerwerkboek+ interactieve online leeromgeving Je hebt de keuze uit verschillende standaardboeken van Traject Dienstverlening + online. Je kunt kiezen uit basisdelen en profieldelen. De licentie bij het boek geeft toegang tot de bronnen, de samenvatting en de zelftoets. Plus alle opdrachten (inclusief automatische feedback) in de online leeromgeving eDition. Hierdoor kun je als docent bepalen welke opdrachten jouw studenten in het boek maken en welke online. Of je laat de studenten de keuze zelf maken. Het leerwerkboek bevat naast theorie ook verwerkingsopdrachten en een praktijksituatie.

  • Volledig online Je hebt de keuze uit verschillende licenties met toegang tot alle theorie én opdrachten van één titel, een totaallicenties met toegang tot alle basisdelen van Traject Dienstverlening of een totaallicentie met toegang tot al het materiaal, basis- én profieldelen.

  • Boeken OpMaat Om het lesmateriaal nog beter aan te laten sluiten bij jullie onderwijs, kun je de modules van Traject Dienstverlening toevoegen aan een Boek OpMaat. Daarmee arrangeer je jouw eigen leerroutes. Het is een makkelijke manier om je eigen maatwerkboek samen te stellen. Doordat elke module van Traject Dienstverlening over één onderwerp gaat, concrete leerdoelen heeft en theorie, verwerkingsopdrachten, toepassingsopdrachten en een zelftoest bevat, kun je ze in elke gewenste volgorde in jouw eigen Boek OpMaat plaatsen.

  • Leerroutes digitaal arrangeren In de digitale leeromgeving edition is het mogelijk om een arrangement op maat klaar te zetten. Dit kun je voor de hele groep maken, maar ook voor een individuele student. Je plaatst de gewenste modules in de volgorde die het best past bij jouw manier van lesgeven. Daarna kun je het arrangement een eigen titel geven en evetueel toelichting toevoegen. Zodra het arrangement compleet is deel je het met de groep en hebben jouw studenten direct toegang in hun eigen online leeromgeving. Ook voor jouw eigen arrangement kun je de voortgang en resultaten van jouw groep volgen.

Onze collega's helpen graag!

Onze collega's helpen graag!

Team beroepsonderwijs & NT2

033-4483700
Stuur een email