Home
Mbo

Arrangeren in de digitale leeromgeving

Arrangeren in eDition

HEADING_1

Bij onze methodes TouchTech, InBusiness en Traject is het mogelijk om lesmateriaal op maat van jouw opleiding of project te maken. Op papier gaat dit via Boeken OpMaat. Maar het is ook mogelijk om een arrangement klaar te zetten in de digitale leeromgeving eDition. Je stelt zelf eenvoudig het arrangement samen voor jouw groep of een individuele student. Studenten hebben direct toegang tot de door jou klaargezette modules. Zo doe je dat:

  • Zoek en filter eenvoudig de gewenste modules. Dit kan op trefwoord, op vakgebied maar ook op crebo. Je kunt de gevonden modules meteen bekijken.

  • Je kunt zelf uit de modules een nieuw arrangement samenstellen of gebruikmaken van een door ons klaargezet arrangement. In beide gevallen geef je je arrangement een zelf gekozen titel, eventueel aangevuld met een toelichting. Voor TouchTech zijn er ruim 400 modules beschikbaar. Bij InBusiness kun je kiezen uit meer dan 150 modules. Traject Zorg bevat ruim 260 modules en voor Traject Welzijn zijn er nu 53 modules beschikbaar.

  • De door jou geselecteerden modules voeg je eenvoudig toe aan het arrangement, waar nodig pas je de volgorde aan.

  • Als je arrangement compleet is deel je deze met jouw groep.

  • Jouw studenten hebben dan toegang tot het door jou op maat samengestelde arrangement in hun eigen online leeromgeving. 

  • Vervolgens kun jij de voortgang en de resultaten van jouw groep voor het arrangement volgen.

'Veel mogelijkheden met het lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff, met diverse werkvormen, mogelijkheid voor studenten om op eigen tempo te werken, modules kunnen arrangeren en studenten kunnen monitoren.'

Marijn Jansen

Docent Future Engineering – Koning Willem I College