Hulp bij inloggen     winkelwagen
Arrangeren ThiemeMeulenhoff mbo

Arrangeren

Bij onze methodes TouchTech, InBusiness en Traject is het mogelijk om lesmateriaal op maat van jouw opleiding of project te maken. Op papier gaat dit via Boeken OpMaat. Maar het is ook mogelijk om een arrangement klaar te zetten in de digitale leeromgeving eDition.
Je stelt zelf eenvoudig het arrangement samen voor jouw groep of een individuele student. Studenten hebben direct toegang tot de door jou klaargezette modules.

Zo doe je dat:

  • Zoek en filter eenvoudig de gewenste modules. Dit kan op trefwoord, op vakgebied maar ook op crebo. Je kunt de gevonden modules meteen bekijken.
  • Je kunt zelf uit de modules een nieuw arrangement samenstellen of gebruikmaken van een door ons klaargezet arrangement. In beide gevallen geef je je arrangement een zelf gekozen titel, eventueel aangevuld met een toelichting.
    Voor TouchTech zijn er ruim 400 modules beschikbaar. Bij InBusiness kun je kiezen uit meer dan 150 modules. Traject Zorg bevat ruim 260 modules en voor Traject Welzijn zijn er nu 53 modules beschikbaar.
  • De door jou geselecteerden modules voeg je eenvoudig toe aan het arrangement, waar nodig pas je de volgorde aan.
  • Als je arrangement compleet is deel je deze met jouw groep.
  • Jouw studenten hebben dan toegang tot het door jou op maat samengestelde arrangement in hun eigen online leeromgeving. 
  • Vervolgens kun jij de voortgang en de resultaten van jouw groep voor het arrangement volgen.
Bekijk ook de handige video over arrangeren op onze pagina met instructievideo's.

Veel mogelijkheden met het lesmateriaal
Ik was één van de docenten die aandrong op een methode. We hebben diverse uitgeverijen uitgenodigd en ik was eigenlijk direct voorstander van ThiemeMeulenhoff. Vooral vanwege de diversiteit aan online werkvormen, de mogelijkheid voor studenten om op eigen tempo te werken, het feit dat je als opleiding modules kon arrangeren en de manier waarop studenten gemonitord konden worden.
Marijn Jansen, docent techniek Koning Willem I College
Marijn JansenDocent Future Engineering - Koning Willem I College