Jouw accountmanager

Willem Hajer

HEADING_1

Leuk om kennis te maken!

Werken in het onderwijs, specifiek binnen het MBO, vind ik leuk en uitdagend. Elke dag is anders, gevuld met nieuwe ervaringen en leermomenten. Ik waardeer de kans om direct met jou in gesprek te gaan en om de verhalen, successen en uitdagingen van iedereen te horen. Ik ben ervan overtuigd dat we, door onze krachten te bundelen, het onderwijs nog beter en aantrekkelijker kunnen maken voor iedereen. Ik kijk ernaar uit om elkaar snel te ontmoeten en samen aan de slag te gaan. Tot snel!

Mail: w.hajer@thiememeulenhoff.nl Telefoon: 06 38 22 82 45

Lesmateriaal bestellen

Bestel via de methode van jouw keuze gemakkelijk een beoordelingsexemplaar om de methode uit te proberen. Werk je al met de methode en ben je op zoek naar docentenmateriaal? Bestel dan via de webshop een gebruikersexemplaar of docentlicentie.

Ga naar onze webshop

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met het nieuwe lesmateriaal? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen

Uit liefde voor het vak

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen. Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende magazines, een podcastserie, blogs, lesbrieven en gratis posters voor in je klaslokaal!

Ga naar alle extra's!