Jouw accountmanager

Stephanie​ Govers

HEADING_1

Leuk om kennis te maken!

Het mbo is dynamisch en innovatief, altijd gericht op verbetering en diversiteit. Mijn bijdrage is het omarmen van beproefde methoden en het verkennen van nieuwe paden om studenten effectief te bereiken en voor te bereiden op hun rol in de maatschappij. Dagelijks streef ik ernaar verbindend en vernieuwend te zijn, elk gesprek uniek te maken, en onderwijs continu te verbeteren. Een succesvolle werkdag kenmerkt zich door waardevolle gesprekken die bijdragen aan beter onderwijs, altijd met ruimte voor humor en plezier.

Mail: s.govers@thiememeulenhoff.nl Telefoon: 06 53 67 87 60

Lesmateriaal bestellen

Bestel via de methode van jouw keuze gemakkelijk een beoordelingsexemplaar om de methode uit te proberen. Werk je al met de methode en ben je op zoek naar docentenmateriaal? Bestel dan via de webshop een gebruikersexemplaar of docentlicentie.

Ga naar onze webshop

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met het nieuwe lesmateriaal? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen

Uit liefde voor het vak

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen. Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende magazines, een podcastserie, blogs, lesbrieven en gratis posters voor in je klaslokaal!

Ga naar alle extra's!