Jouw accountmanager

Ester​ van der Linden

HEADING_1

Leuk om kennis te maken!

Met veel trots presenteer ik onze methodes en verzorg ik trainingen, met als doel docenten te ondersteunen en te inspireren. Effectieve ondersteuning betekent voor mij dat docenten onze materialen en adviezen direct kunnen inzetten én hun onderwijs er beter en leuker door wordt. Voor mij is een dag geslaagd als ik zie dat docenten de ondersteuning ervaren als een concrete bijdrage aan hun onderwijssucces en -innovatie. Zo hoop ik mee te werken aan (steeds) beter mbo onderwijs!

Mail: e.van.der.linden@thiememeulenhoff.nl Telefoon: 06 52 38 59 67

Lesmateriaal bestellen

Bestel via de methode van jouw keuze gemakkelijk een beoordelingsexemplaar om de methode uit te proberen. Werk je al met de methode en ben je op zoek naar docentenmateriaal? Bestel dan via de webshop een gebruikersexemplaar of docentlicentie.

Ga naar onze webshop

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met het nieuwe lesmateriaal? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen

Uit liefde voor het vak

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen. Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende magazines, een podcastserie, blogs, lesbrieven en gratis posters voor in je klaslokaal!

Ga naar alle extra's!