Jouw accountmanager

Brigitte Lap

HEADING_1

Leuk om kennis te maken!

Ik geniet van de dynamiek en diversiteit in het mbo. Elke ROC heeft zijn eigen aanpak, wat mijn werk afwisselend en uitdagend maakt. Daarbij is maatwerk steeds meer een vraagstuk aan het worden. Ik vind het erg fijn om ‘samen’ deze puzzel elke keer weer opnieuw te leggen. Tevreden docenten, persoonlijk contact, het begeleiden van een team dat wil starten met onze materialen. Daar haal ik energie uit. Maar ook de vrijheid en autonomie om mijn werk goed te kunnen doen is wat mij drijft op een manier die past bij mij als persoon.

Mail: b.lap@thiememeulenhoff.nl Telefoon: 06 53 49 11 83

Lesmateriaal bestellen

Bestel via de methode van jouw keuze gemakkelijk een beoordelingsexemplaar om de methode uit te proberen. Werk je al met de methode en ben je op zoek naar docentenmateriaal? Bestel dan via de webshop een gebruikersexemplaar of docentlicentie.

Ga naar onze webshop

Hulp bij overstappen

Start je in het nieuwe schooljaar met een van onze mbo-methodes? En wil je snel en simpel het curriculum inrichten met het nieuwe lesmateriaal? Onze accountmanagers staan voor je klaar om je goed van start te laten gaan.

Lees hoe we dit doen

Uit liefde voor het vak

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? En doe je niets liever dan de vonk laten overslaan op jouw studenten? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen. Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende magazines, een podcastserie, blogs, lesbrieven en gratis posters voor in je klaslokaal!

Ga naar alle extra's!