Lesbrief

Online marketing

Lesbrief ‘Online marketing’

Samenwerken, communiceren, creatief denken, kritisch reflecteren en goed de weg vinden in de digitale wereld. Als docent wil je deze 21e-eeuwse vaardigheden op een leuke, toegankelijke manier bijbrengen aan je studenten. Dat kan door ze aan de slag te laten gaan met online marketing. Deze lesbrief vertelt je hoe!

Deze lesbrief maakten we samen met auteur Jaap Schepers, die het boek Online Marketing van InBusiness schreef. Benieuwd naar het boek Online Marketing? Vraag direct een beoordelingsexemplaar aan.

Download de lesbrief hier

Over Jaap Schepers

Deze lesbrief kwam tot stand in samenwerking met Jaap Schepers. Hij is oprichter en directeur van onlinemarketingbureau Afdeling Online. Ook is hij medeauteur van Online Marketing, onderdeel van de beproefde lesmethode InBusiness van ThiemeMeulenhoff.

Volop lesinspiratie voor jou!

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van jouw mooie vak? Wij doen er alles aan om jouw liefde voor het vak maximaal te ondersteunen! Met actuele en flexibele lesmethodes en persoonlijke service, maar ook met inspirerende blogs, tips en lesbrieven.

Bekijk al het materiaal!