Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Inloggen online diensten ThiemeMeulenhoff, Docent

Hieronder vind je diverse handleidingen en instructies voor de digitale leeromgevingen van ThiemeMeulenhoff met onder andere eDition, Schooltas en Got it. Het zijn verschillende handleidingen, filmpjes en faq’s over inloggen, het aanmaken van een account, groepenbeheer en het instellen van je lesmateriaal. Daarnaast vind je hier ook informatie over de systeemeisen.

Het kan zijn dat je ondanks de informatie op deze website toch nog vragen hebt over bijvoorbeeld het inloggen bij ThiemeMeulenhoff of dat je meer informatie nodig hebt. Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers van onze klantenservice.

eDition

eDition is een interactieve leeromgeving waarmee je gemakkelijk start met gepersonaliseerd leren en digitaal werken. Bij de nieuwste methodes van ThiemeMeulenhoff kunnen docenten en leerlingen gebruik maken van dit leerplatform. Wil je meer lezen over eDition, klik hier.

Hieronder kun je de handleidingen van eDition downloaden.

eDition wordt continu doorontwikkeld. Regelmatig ontvangen wij waardevolle tips en suggesties van docenten en leerlingen waarmee wij eDition nog beter kunnen maken. Op de volgende pagina vind je een overzicht van de meest recente updates.

Schooltas

Schooltas biedt leerboeken, werkboeken, een persoonlijk schrift en prikkers die het mogelijk maken om informatie, links, audio en video toe te voegen en uit te wisselen. Wil je meer lezen over Schooltas, klik hier.

Hieronder kun je de handleidingen van Schooltas downloaden.

Entree

De meeste leerlingen en docenten loggen in via de ELO van de school. Is deze mogelijkheid er niet dan kunnen zij ook kiezen voor inloggen met Entree. Let op! Als je eenmaal ingelogd bent in Entree heb je de eerste keer wel een activeringscode nodig om jouw bestelde product te kunnen gebruiken.

Entree biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot educatieve online diensten die in de klas worden gebruikt.