Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Inloggen online diensten ThiemeMeulenhoff - Docenten

Hier vind je handige informatie voor het werken met de digitale leeromgevingen voor het voortgezet onderwijs: eDition, Learnbeat, Schooltas en Oefenmodule. Bekijk de handleidingen, filmpjes en faq’s over bijvoorbeeld inloggen, het aanmaken van een account en groepenbeheer.

eDition

eDition is onze interactieve leeromgeving waarmee je gemakkelijk start met gepersonaliseerd leren en digitaal werken. Bij de nieuwste methodes van ThiemeMeulenhoff kunnen docenten en leerlingen gebruik maken van deze leeromgeving. Wil je meer lezen over eDition, klik hier.

Handige documenten en filmpjes:

Learnbeat

Learnbeat is een interactieve leeromgeving van uitgeverij Dedact. In Learnbeat kun je gebruikmaken van een aantal ThiemeMeulenhoff lesmethodes. Wil je meer lezen over onze methodes in Learnbeat, klik hier.

Antwoorden op veelgestelde vragen en tips vind je op de supportpagina van Learnbeat:

Schooltas

Schooltas biedt leerboeken, werkboeken, een persoonlijk schrift en prikkers die het mogelijk maken om informatie, links, audio en video toe te voegen en uit te wisselen. Wil je meer lezen over Schooltas, klik hier.

Hieronder kun je de handleidingen van Schooltas downloaden.

Oefenmodule

Entree

De meeste leerlingen en docenten loggen in via de ELO van de school. Is deze mogelijkheid er niet dan kunnen zij ook kiezen voor inloggen met Entree. Let op! Als je eenmaal ingelogd bent in Entree heb je de eerste keer wel een activeringscode nodig om jouw bestelde product te kunnen gebruiken.

Entree biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot educatieve online diensten die in de klas worden gebruikt.

Toch nog vragen?

Aarzel dan niet en neem contact op met een van de medewerkers van onze klantenservice.