Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Inloggen voortgezet onderwijs

Hoe leerlingen en docenten inloggen bij ThiemeMeulenhoff hangt af van de keuze die de school heeft doorgegeven aan de schoolleverancier. Meer informatie over uitleverkeuzes vind je op de website van Directe Toegang, klik hier.

Er zijn drie manieren waarop de leerlingen en docenten kunnen inloggen: via de ELO (elektronische leeromgeving) van de school , via het portaal van de schoolleverancer of via de website van ThiemeMeulenhoff: www.thiememeulenhoff.nl. In bovenstaand schema zie je hoe de toegang tot digitaal lesmateriaal in elk van die drie gevallen werkt.

Kies hieronder jouw functie binnen de school en vind de handleidingen en andere technische informatie met betrekking tot het inloggen bij ThiemeMeulenhoff.

Docent

Werk je als docent op een school? Dan vind je hier de handleidingen en andere technische informatie met betrekking tot het inloggen bij ThiemeMeulenhoff.

Leerling

Bekijk de handleidingen of vraag naar meer informatie bij je docent of diegene die binnen jouw school verantwoordelijk is voor de ICT.

 

ICT / ELO / Directe Toegang

Ben je ict-coördinator, ELO-beheerder of coördinator directe toegang? Dan vind je hier alle handleidingen die relevant zijn voor jou.