delen

Inloggen voortgezet onderwijs

Hieronder vind je diverse handleidingen en instructies voor eDition, Schooltas en Got it over inloggen, het aanmaken van een account, groepenbeheer en het instellen van je lesmateriaal en informatie over de systeemeisen.

Inloggen

Het lesmateriaal in Schooltas, Got it en eDition staat voor je klaar na inloggen. Download hieronder de handleidingen en ga aan de slag!


Account aanmaken

  • Aanmaken Entree-account
  • ThiemeMeulenhoff account: gebruikers die via een ELO inloggen, hoeven geen ThiemeMeulenhoff-account meer aan te maken (sinds schooljaar 2016-2017). Leerresultaten uit eerdere leerjaren gaan niet verloren. Huidige profielen worden één op één overgezet. Huidige gebruikers kunnen gebruik blijven maken van hun ThiemeMeulenhoff-profiel met bijbehorende gebruikersnaam en wachtwoord.

Handleidingen & instructiefilmpjes

Voor het aanmaken van groepen en het instellen van het lesmateriaal vind je hieronder diverse handleidingen en instructiefilmpjes.


Veelgestelde vragen


Instructies


Systeemeisen

Om optimaal met het materiaal te werken, hebben wij een aantal technische weetjes voor je op een rij gezet:
  • Je hebt een internetverbinding en recente versie van een browser nodig.
  • Om animaties en filmpjes goed af te kunnen spelen, kan een plugin zoals Macromedia Flash plugin nodig zijn, afhankelijk van je browser.
  • Je apparaat moet de mogelijkheid hebben om audio af te spelen.
  • Sommige applicaties vereisen dat cookies en/of javascript geactiveerd zijn.

Windows XP wordt (conform Microsoft voorwaarden) niet meer door ThiemeMeulenhoff ondersteund. Scholen met oude OS- en browserversies (Windows XP/Internet Explorer 8 of ouder) hebben geen toegang meer tot onze applicaties, omdat we om veiligheidsredenen het internet versleutelingsprotocol SSl 3.0 en lager hebben moeten blokkeren. Wil je exact weten welke applicaties geschikt zijn voor welk product?


N.B. Wil je met Schooltas op de tablet werken? Installeer daarvoor dan de aparte app via de App Store rel="noopener noreferrer" Schooltas of via de Google Play Store.

N.B: werk je met een lesmethode voor NT2, dan lees je de inloginstructie op de pagina over NT2+.