Basisboek Toegepaste Mechanica

Basisboek Toegepaste Mechanica behandelt de statica, ofwel de leer van het evenwicht. Het boek is geschikt voor studenten in het hbo en wo, opleiding Bouwkunde en Civiele Techniek.

Auteurs
EAN
9789006951288
Prijs
€ 114,20
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
550 blz.
Medium
Hardcover
Datum eerste druk
22-09-2011
Druk
3

Het boek behandelt ‘de leer van het evenwicht’ ofwel de statica, een hoofdprobleemstelling uit de constructieleer, en een van de basisgereedschappen voor het ontwerpen en construeren van bouwkundige en/of civieltechnische constructies. De inhoud is modulair opgebouwd en daarmee flexibel in het gebruik. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met Systematische Probleem Aanpak (SPA). Studenten kunnen zelfstandig de stof doorlopen. Elke module eindigt met een toets. De uitwerkingen van de opdrachten en de antwoorden op de toetsvragen vind je op techniekvoorhbo.nl/artikelen/bouwkunde/toegepaste-mechanica.

Papier of digitaal
Het boek Basisboek Toegepaste mechanica is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Bouwkunde in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor iPad, laptop en pc). De opleidingsbundel Bouwkunde bevat 21 Bouwkunde boeken voor het hbo inclusief de volledige serie Jellema.