Lock Digitale leeromgeving winkelwagen
Basisboek Bouwkunde 4e druk

Basisboek Bouwkunde

Blader door het boek

De vierde editie van Basisboek Bouwkunde behandelt helder en toegankelijk alle bouwfasen, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering, in theorie en praktijk. Met volledige integratie van nieuwe wet- en regelgeving, constructieleer, technologie en milieu en duurzaamheid. 

EAN
9789006463514
Prijs
€ 112,60
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
744 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
02-07-2015
Druk
4

Wat zijn belangrijke basisbegrippen en constructies? Welke basiskennis heb je nodig om andere vakken binnen Bouwkunde te kunnen volgen? Basisboek Bouwkunde maakt de inhoud van het hele bouwproces inzichtelijk. Zoals in het bouwproces ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en milieu, materialen, technieken en uitvoeringsmethoden samenkomen in een bouwproduct, komen in het basisboek theorie, praktijk, nieuwe regelgeving en didactiek samen.

Dankzij deze integratie, de didactische, modulaire opbouw en de duidelijke tekeningen en foto’s maakt Basisboek Bouwkunde het hele bouwproces snel inzichtelijk. Zo bereiken studenten in korte tijd het gewenste basisniveau en doen ze de juiste bouwkundige voorkennis op. Daarnaast is dit boek uitstekend te gebruiken als naslagwerk.

Door de modulaire opbouw is dit boek uitstekend geschikt voor zelfstudie en het volgen van afstandsonderwijs, voor eerstejaarsstudenten met een havo- of vwo-diploma, hbo-instromers, studenten aan het eind van hun mbo-opleiding en instromers in opzichters- en aannemersopleidingen.