Lock Digitale leeromgeving winkelwagen

Taaldidactiek

Een goede taalontwikkeling is voor kinderen essentieel. Als leerkracht moet je die ontwikkeling goed begeleiden en stimuleren. Het boek Taaldidactiek helpt hierbij.

Auteurs
EAN
9789006955170
Prijs
€ 48,50
Leverbaar
Niet leverbaar
Omvang
320 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
15-01-2010
Druk
2
 • Sluit aan bij de pabo kennisbasis Nederlandse taal 2009
 • Actueel en praktijkgericht
 • Ondersteunt zelfstandig werken
 • Uitgebreide bronverwijzingen per domein
 •  

  Het boek bevat levendige praktijkbeschrijvingen met daaraan gekoppelde reflecties en observaties en informatie over de meest recente inzichten op het gebied van taalonderwijs. Een uitstekende voorbereiding op stages en in het kader van werkplekleren.

  Geschikt voor projectonderwijs
  Taaldidactiek is zo opgebouwd dat het in een willekeurige volgorde doorlopen kan worden en bevat per domein een lijst met verwijzingen naar bronnen en websites voor verdere oriëntatie.

  Papier of digitaal
  Het boek Taaldidactiek is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo Nederlands in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo Nederlands bevat compleet materiaal voor het vak taal voor de pabo-opleiding. In deze uitgebreide bundel vind je Taaldidactiek en Nederlands als tweede taal in het basisonderwijs. Probeer Pabo Nederlands uit in Schooltas.