Hulp bij inloggen     winkelwagen

TaalCompetent is de opvolger van Schrijftaal en specifiek geschreven voor het hbo. Met TaalCompetent kan de student actief aan zijn taalvaardigheidsontwikkeling werken en zich optimaal voorbereiden op zijn of haar latere beroep. Bij de latere beroepsuitoefening behoudt dit boek zijn waarde als dé kennisbron voor de basisvaardigheden Nederlands.

EAN
9789006433234
Prijs
€ 53,90
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
396 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
26-06-2018
Druk
1

Het beroep van leraar wint aan populariteit. De studentenaantallen van lerarenopleidingen stijgen, het sterkst bij de opleidingen voor leraar basisonderwijs (pabo) en de tweedegraads lerarenopleiding Nederlands. Een nieuwe lichting leraren moet het groeiende tekort tegengaan en de onderwijskwaliteit hooghouden. Dat stelt eisen aan de kwaliteit van het studiemateriaal.

  • Tegen deze achtergrond is TaalCompetent ontwikkeld, speciaal geschreven voor de toekomstige leraar basisonderwijs en tweedegraads leraar Nederlands, maar ook geschikt voor een bredere doelgroep. TaalCompetent is een modern instrument; leerboek, werkboek en naslagwerk in één.
  • Leerboek: in zeven modulen is het complete arsenaal aan basisvaardigheden voor de beheersing van de moedertaal overzichtelijk geordend: communiceren, spreken en gespreksvaardigheid, tekstverzorging, schrijven, stijl, grammatica en spelling.
  • Werkboek: de student kan zich de leerstof eigen maken door uitgebreide voorbeelden en opdrachten. Op de ondersteunende website www.taalcompetent.nl staan alle uitwerkingen. Ook pabo-examens en kennistrainingen zijn daar te vinden.
  • Naslagwerk: door de heldere structuur en het gedetailleerde register kan TaalCompetent uitstekend gebruikt worden als naslagwerk en geeft het uitsluitsel over vele netelige taalkwesties.

Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.