Hulp bij inloggen     winkelwagen

Meten en meetkunde 2e editie

Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de 3e druk van Meten en meetkunde. Het boek is binnenkort als pre-order te bestellen via de website.

Meten en meetkunde zijn twee domeinen die sterk met de realiteit verbonden zijn. Dit deel van de driedelige serie Reken-wiskundedidactiek beschrijft deze domeinen, hun onderlinge samenhang en hoe er tijdens de gehele basisschoolperiode op betekenisvolle wijze aan kan worden gewerkt.. Voor grootheden als lengte, oppervlakte en inhoud wordt uiteengezet hoe kinderen inzicht in het metriek stelsel verkrijgen. Ook beschrijft het boek hoe je kinderen greep kunt laten krijgen op de verschillende deeldomeinen van meetkunde. Aan verbanden in relatie tot het domein meten wordt apart aandacht besteed.

Auteurs
EAN
9789006955385
Prijs
€ 58,10
Leverbaar
Beperkt leverbaar
Omvang
244 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
10-09-2014
Druk
2
  • Sterke balans theorie-praktijk
  • Talloze tips en voorbeelden
  • Sluit aan op individuele leerstijlen

Papier of digitaal
Het boek Meten en meetkunde is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo rekenen in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo rekenen bevat compleet materiaal voor het vak rekenen voor de pabo-opleiding. In deze uitgebreide bundel vind je de vierdelige serie Reken-wiskundedidactiek, de tweedelige serie Rekenen: een hele opgave en RekenWijzer. Probeer Pabo rekenen uit in Schooltas.

Docent- en studentlicenties bestellen

Werk je met Meten en meetkunde 2e editie en wil je gebruikmaken van het online materiaal? Bestel dan direct een licentie voor het digitale lesmateriaal.

Docentlicenties
Docentlicentie voor Meten en meetkunde 2e editie bestel je eenvoudig via de klantenservice van ThiemeMeulenhoff.

Studentlicenties
Selecteer je studentlicentie naar keuze en reken eenvoudig af met iDeal.


Beperkte beschikbaarheid

Dit product is beperkt leverbaar. Dit betekent dat het product binnen afzienbare tijd uit het assortiment zal gaan. Houd hiermee rekening met het samenstellen van je boekenlijst.