Hulp bij inloggen     winkelwagen

Hele getallen 2e editie + voucher

Blader door het boek

Hele getallen gaat over ons getalsysteem, eigenschappen van bewerkingen en de wiskundetaal bij hele getallen. De didactiek die beschreven wordt gaat uit van een lange leerlijn die al bij de kleuters begint. Aan bod komen het verwerven van elementair getalbegrip, het leren van de basisbewerkingen, hoofdrekenen, schattend rekenen, kolomsgewijs en cijferend rekenen. Ook besteedt het boek aandacht aan het verantwoord gebruik van de zakrekenmachine en aan verbanden in relatie tot hele getallen.

Auteurs
EAN
9789006955361
Prijs
€ 58,10
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
280 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
19-09-2014
Druk
2
  • Sterke balans theorie-praktijk
  • Talloze tips en voorbeelden
  • Sluit aan op individuele leerstijlen

Papier of digitaal
Het boek Hele getallen is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo rekenen in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo rekenen bevat compleet materiaal voor het vak rekenen voor de pabo-opleiding. In deze uitgebreide bundel vind je de vierdelige serie Reken-wiskundedidactiek, de tweedelige serie Rekenen: een hele opgave en RekenWijzer. Probeer Pabo rekenen uit in Schooltas.

Docent- en studentlicenties bestellen

Werk je met Hele getallen 2e editie en wil je gebruikmaken van het online materiaal? Bestel dan direct een licentie voor het digitale lesmateriaal.

Docentlicenties
Docentlicenties voor Hele getallen 2e editie bestel je eenvoudig via de klantenservice van ThiemeMeulenhoff.

Studentlicenties
Selecteer je studentlicentie naar keuze en reken eenvoudig af met iDeal.