Hulp bij inloggen     winkelwagen

RekenWijzer bereidt studenten goed voor op de verplichte eerstejaars Rekentoets-pabo. Deze uitgave met oefenwebsite helpt studenten bij het ontwikkelen van de basiskennis en basisvaardigheden op het gebied van rekenen-wiskunde.

Auteurs
EAN
9789006955262
Prijs
€ 46,40
Leverbaar
Leverbaar
Omvang
224 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
03-04-2012
Druk
2
  • Sluit aan bij referentiekader niveau 3F
  • Meer dan 1.000 oefenopgaven
  • Naar eigen inzicht en behoefte door te werken

Goede voorbereiding op Rekentoets

Met de actuele uitgave van RekenWijzer en de bijbehorende website kunnen studenten de Rekentoets vol vertrouwen tegemoet. RekenWijzer is opgedeeld in vijf domeinen: Hele getallen, Gebroken getallen, Verhoudingen en procenten, Meten en meetkunde, en Verbanden. In elk domein werkt de student van niveau 1F toe naar niveau 3F van het Referentiekader.

Meer dan 1.000 oefenopgaven

Een belangrijk uitgangspunt van RekenWijzer is dat oefenen en begrip hand in hand gaan. Door middel van duidelijke uitleg en tal van uitgewerkte voorbeelden leert de student de wiskundige inhoud begrijpen. Vervolgens werkt de student aan de beheersing ervan door het maken van een grote hoeveelheid opgaven; de website en het boek bevatten samen meer dan 1.000 oefenopgaven.

Naar eigen inzicht en behoefte door te werken

Een student kan RekenWijzer naar eigen inzicht en behoefte gebruiken. Een domein van voor naar achter doorwerken bijvoorbeeld, of alleen werken aan die deelgebieden waar hij moeite mee heeft. Met de domeintoetsen op de website bepaalt hij snel en eenvoudig op welke onderdelen hij goed scoort en op welke niet.

Papier of digitaal

Het boek RekenWijzer is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel Pabo rekenen in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor tablet, laptop en pc). De opleidingsbundel Pabo rekenen bevat compleet materiaal voor het vak rekenen voor de pabo-opleiding. In deze uitgebreide bundel vind je de vierdelige serie Reken-wiskundedidactiek, de tweedelige serie Rekenen: een hele opgave en RekenWijzer. Probeer Pabo rekenen uit in Schooltas.