Leren kun je observeren

Blader door het boek

Leren kun je observeren helpt studenten die stage gaan lopen goed te observeren. Een goede leerkracht is een onderzoekende leerkracht die nieuwsgierig is en zichzelf vragen stelt. Een belangrijk instrument daarbij is observatie.

Auteurs
EAN
9789006951912
Prijs
€ 42,30
Leverbaar
Niet leverbaar
Omvang
152 blz.
Medium
Paperback
Datum eerste druk
24-05-2012
Druk
2

Theorie en extra hulpmiddelen
Bij de praktijkvoorbeelden horen stukjes theorie. Over wat observeren precies is, hoe je dat het beste aanpakt en wat er zoal te observeren valt. De voorbeelden nodigen uit om zelf in de praktijk op onderzoek uit te gaan. Bij de uitgave hoort de website www.lerenkunjeobserveren.nl met een schat aan begeleidend materiaal zoals opdrachten, observatielijsten, checklists en instructieve filmpjes.

Accent op ontwikkelen van onderzoekende attitude
In deze herziene versie van het succesvolle Observeren kun je leren  ligt het accent nog meer op de beroepspraktijk van leerkrachten in het basis- en speciaal onderwijs.
 
Papier of digitaal
Het boek Leren kun je observeren is te koop als papieren boek en als onderdeel van de digitale bundel professionele vaardigheden in Schooltas (Schooltas is ons leerprogramma geschikt voor iPad, laptop en pc). De opleidingsbundel professionele vaardigheden bevat diverse boeken voor pabo studenten. Probeer zelf uit in Schooltas.